Film by the Sea

Win vouchers voor het internationale filmfestival Film by the Sea 2022

Het vierde filmfestival van Nederland gaat weer van start in september. Bij Film by the Sea in Vlissingen zijn van 9 tot en met 18 september ruim 100 films te zien uit alle hoeken van de wereld. DELTA geeft als sponsor van Film by the Sea dit jaar aan klanten 50 keer twee ticketvouchers weg, zodat ook jij kunt meegenieten!

Wil je kans maken op vouchers waarmee je samen met iemand gratis naar Film by the Sea kunt? Meedoen is simpel: vul hieronder het formulier in en maak kans! Meedoen kan tot dinsdag 6 september 12.00 uur.

Hoe werkt het?

Per vouchercode kun je tijdens het festival van 9 tot en met 18 september één filmticket. Winnaars ontvangen twee vouchers, zodat je altijd samen met iemand naar de bioscoop kunt, twee keer met jezelf naar de bioscoop kan natuurlijk ook!

Benieuwd naar het volledige programma van Film by the Sea? Bekijk het volledige programma op de website van het festival.

Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Als je wint, ontvang je de vouchers op het hieronder opgegeven adres. Alvast veel kijkplezier!