DELTA Zakelijk: portfolio, klanten en toekomstvisie

Kevin Murphy werk al bijna 15 jaar voor DELTA Zakelijk. Eerst als accountmanager om klanten te ondersteunen met hun zakelijke internetbehoefte, sinds een jaar als productmanager voor DELTA Zakelijk. Samen met zijn collega’s werkt hij iedere dag om op zoveel mogelijke plekken in Nederland snel, stabiel en betrouwbaar glasvezelinternet van DELTA Zakelijk te leveren.

Verglazen van nieuwe regio’s

“DELTA Zakelijk groeit superhard,” zegt Kevin tevreden. “We begonnen ooit in Zeeland, maar inmiddels zijn bedrijven zoals Caiway en CBizz ook onderdeel geworden van DELTA Fiber Nederland. We zijn de laatste tijd bezig met het verglazen van nieuwe regio’s. Dat wil zeggen: supersnelle glasvezelverbindingen aanleggen op plekken waar bedrijven het nog moeten doen met verouderde ADSL.”

Na het inventariseren van het aantal deelnemers in een regio, zoals kantoren op een bedrijventerrein of ondernemers in een winkelstraat, gaat DELTA Zakelijk aan de slag om de verbindingen te moderniseren. Altijd tot aan de deur.

Wij geven klanten altijd de flexibiliteit om hun internetdienstverlening in te richten zoals ze dat willen. Hoe groot ze ook denken.
Kevin Murphy
productmanager DELTA Zakelijk

Geen klant is hetzelfde

“We leveren aan allerlei zakelijke klanten,” aldus Kevin. “Van zzp’ers aan huis tot MKB en grote ondernemingen. Voor een zzp’er is het bijvoorbeeld handig dat er ook interactieve televisie in het pakket zit. En voor MKB en kantoren bieden we allerlei zakelijke diensten aan zoals een vast ip-adres, Voip, 24/7 servicedesk, persoonlijke accountmanager en meer.”

Branchegerichte toepassingen

Nog een stap verder zijn de branchegerichte toepassingen en glasvezel- en straalverbindingen voor specifieke projecten. “Denk dan aan de zorg, recreatie of het onderwijs. In die gevallen worden nog hogere eisen aan bedrijfskritische verbindingen gesteld. Bijvoorbeeld dat er altijd een beschikbare bandbreedte wordt gegarandeerd, en er in geval van een storing een hersteltijd is afgesproken. Logisch ook, want in bijvoorbeeld een ziekenhuis is een betrouwbare, stabiele verbinding letterlijk van levensbelang.”

Ruimte voor flexibiliteit

Binnen het zakelijke maatwerk is volgens Kevin altijd ruimte voor flexibiliteit. “Niet alleen in het pakket wat men samenstelt, maar bijvoorbeeld ook hoe een onderneming binnen de recreatiebranche het internet aan de eindgebruiker aanbiedt. Als je bijvoorbeeld meerdere vakantiewoningen verhuurt, wil je de mogelijkheid hebben dat je in groepsaccommodaties meer bandbreedte kunt aanbieden dan in het kleinere huisje ernaast. Wij geven klanten altijd de flexibiliteit om hun internetdienstverlening in te richten zoals ze dat willen. Hoe groot ze ook denken.”

Klaar voor de toekomst

“Onze focus in de toekomst blijft het versneld uitrollen van glasvezel door heel Nederland. Zo zorgen we ervoor dat we aanwezig zijn in de regio en dat steeds meer zakelijke klanten voor een betaalbare prijs kunnen overstappen op glasvezel en onze diensten.”

“Je legt zo’n verbinding aan voor de toekomst. Door het werken in de cloud wordt de vraag naar bandbreedte steeds groter, zeker als je bedenkt dat steeds meer apparaten zoals beveiligingscamera’s en slimme deurbellen online gaan. Dat vraagt allemaal om supersnel, stabiel internet. Met glasvezel van DELTA Zakelijk haal je een upload- en downloadsnelheid van 1Gbps: daarmee ben je als bedrijf echt klaar voor de toekomst.”

DELTA Zakelijk

Met DELTA kies je voor razendsnel internet, voordelig bellen via de cloud en meer. En dat tegen uitzonderlijk scherpe tarieven!