Deze 3 gadgets zijn wel erg handig voor ondernemers

Er zijn ontelbaar veel leuke gadgets. Sommige zijn er puur voor de lol – denk maar aan de minigolfbaan op je wc. Toch zijn er ook genoeg gadgets die het leven van een ondernemer echt een stuk eenvoudiger maken. We zetten er drie – in willekeurige volgorde – voor je op een rij. 

Broekzakbeamer

Hij is niet veel groter dan een gemiddelde portemonnee en laat al jouw video’s of presentaties op elke willekeurige muur uiteenspatten. De broekzakbeamer is met een opmars bezig. Sta je als ondernemer vaak te pitchen of op een andere manier te presenteren? Dan is deze zogenoemde ‘picobeamer’ – die echt makkelijk in je broekzak past – een uitkomst voor jou. Je connect via een HDMI-kabel of via bluetooth. Wil je helemaal onafhankelijk zijn van andere apparatuur? Dan kun je je beelden ook vanaf een geheugenkaart projecteren. Deze gadget is niet alleen erg praktisch; je maakt natuurlijk ook wel indruk als je in een handomdraai je bedrijfsvideo op de witte muur van een vergaderzaal afspeelt. Je hebt de zogenoemde picobeamer al voor een paar tientjes zoals de NeoPix van Philips. Maar je kunt ook groter uitpakken met de ViewSonic M1 Mini of deze Capsule Projecter van Anker in de vorm van een frisdrankblikje.  

Mobiele hotspot zonder simkaart

Deze is voor de reizende ondernemer. Kun je eigenlijk geen moment zonder internet op je telefoon, tablet of laptop? De fysieke hotspot geeft je overal ter wereld toegang tot internet. Het apparaat maakt via een veilig netwerk verbinding en garandeert 4G-snelheid op het apparaat dat jij via wifi erop aansluit. Het werkt net als een hotspot via je mobiele telefoon, maar dan zonder dat je een simkaart nodig hebt. Een bekende mobiele hotspot is de Skyroam Solis. Je betaalt 145 euro voor de aanschaf en daarna 8 euro voor een dagpas met onbeperkt internet. Blijf je meestal binnen Europa, dan is het wellicht voordeliger om te streamen via je mobiele telefoon. Maar ook dan is deze gadget natuurlijk altijd lekker om achter de hand te hebben. 

Noise cancelling headphones

Je zag ze vóór corona al in overvloed in menig ‘kantoortuin’ of flexoffice: de noise cancelling headphones. Het feit dat de we nu massaal thuiswerken, zorgt zeker niet voor een dalende populariteit van deze gadget die al het omgevingsgeluid wegdrukt. Thuis zorgen kinderen, huisgenoten of de eeuwig schurende buurman immers ook geregeld voor lawaai. Wil je – waar je ook bent – je helemaal kunnen afzonderen om je volledig te focussen op je business? En werk je lekker op muziek? Overweeg dan om toch een keer die noise cancelling headphone aan te schaffen. De populairste exemplaren van Bose, Sony en Sennheiser behoren tot de populairste noise cancelling headphones van dit moment. 

DELTA Zakelijk

Met DELTA Zakelijk werk je altijd met razendsnel internet en bel je voordelig via de cloud. En dat voor uitzonderlijk scherpe tarieven!