Wat heb je nodig voor telefonie via de cloud?

In september 2019 stopt KPN met het aanbieden van ISDN. Het goede nieuws: met telefonie in de cloud is er een uitstekend alternatief. Onder de noemer Zakelijke Telefonie biedt DELTA een aantrekkelijk pakket voor ondernemingen, vanaf twee aansluitingen. Wat gaat er veranderen als je overstapt?

Wanneer je voor bellen in de cloud kiest, gaan er een paar zaken veranderen. Zo heb je geen dure en ingewikkelde telefooncentrale meer in je bedrijf staan. Je betaalt een vast laag bedrag per maand en het aantal toestellen of functies uitbreiden, is makkelijk en snel geregeld.

Dat wil niet zeggen dat de dagelijkse manier van werken compleet anders wordt. Je kunt gewoon bellen zoals je gewend bent. Daarbij beschik je, als je daarvoor kiest, over een aantal handige extra functies.

Nieuwe telefoontoestellen

Wanneer je organisatie nog gebruikmaakt van ISDN en je vaste toestellen wilt blijven gebruiken, is het nodig om je telefoontoestellen te vervangen. Wil je liever niet een aparte kabel voor je telefoon en je computer? We kunnen toestellen leveren waarmee je zowel je computer als je telefoon in één keer aansluit. Wanneer je wilt videobellen, hebben we daar speciale toestellen voor.

Over de geluidskwaliteit van de gesprekken hoef je je geen zorgen te maken. Bij Zakelijke Telefonie gaat je telefoonverkeer over een eigen lijn, waarbij vernieuwde audiotechnieken worden gebruikt. Daarmee kun je rekenen op een gesprekskwaliteit die beter is dan je van ISDN gewend was.

Integratie mobiele toestellen

Heb je medewerkers die veel buiten kantoor werken? Dan kan het interessant zijn Zakelijk Telefonie te combineren met mobiel. Daarmee zijn je medewerkers ook via het vaste nummer bereikbaar op hun mobiele telefoon. Klanten hebben dus aan een vast nummer genoeg.

Ook naar buiten bellen op de mobiele telefoon via het vaste nummer is mogelijk. Je kunt in dat geval ieder bestaand mobiel toestel blijven gebruiken (zelfs het oudste mobieltje), in combinatie met een zakelijk mobiel abonnement bij DELTA.

Faxapparaten

Faxen… Voor veel mensen komt het ouderwets over, maar veel organisaties maken nog dagelijks gebruik van faxapparaten. Er zijn speciale kastjes te koop waar je je bestaande fax op aansluit, zodat je deze kunt blijven gebruiken. Een alternatief is onze oplossing waarbij binnenkomende faxberichten worden omgezet naar een bestand, dat in je e-mailbox belandt.

Zakelijke Telefonie van DELTA biedt een volwaardig en voordelig alternatief voor ISDN.
Met extra opties als het instellen van je bereikbaarheid, videobellen en online samenwerken, is deze oplossing helemaal klaar voor de toekomst.

Wat is telefonie in de cloud en wat zijn de voordelen? Dat lees je in het artikel ‘Wat is telefonie in de cloud?