Zender van de Maand april Nick Jr

Heb je kleintjes thuis die geen genoeg kunnen krijgen van PAW Patrol en zijn vrienden? Dan hebben ze deze maand een extra reden om te juigen! Nick Jr. is Zender van de Maand bij DELTA en de hele maand gratis te zien op kanaal 25. Nick Jr. is hét merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Programma’s als PAW Patrol, Top Wing, Nella De Ridderprinses en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!

Programmering

PAW Patrol

PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Nieuwe afleveringen van Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag om 07.15 uur.

Nella De Ridderprinses

Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod, verlegt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid. Nella is een heldin als geen ander en blijft altijd trouw aan wie ze is: een vastberaden, krachtige en moedige ridderprinses. Nella De Ridderprinses zie je maandag tot en met vrijdag om 16.25 uur.

Top Wing

Vier enthousiaste jonge vogels, genaamd Swift, Penny, Brody en Rod, werken samen bij de Top Wing Academy, waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met de hulp van hun mentor Speedy proberen de kadetten via verschillende missies iedereen te helpen die hulp nodig heeft en leren hierbij steeds een belangrijke les. Top Wing zie je maandag tot en met vrijdag om 07.40 uur.

Zender van de maand april op kanaal 25

Je vindt de zender van de maand op kanaal 25. Wil je Nick Jr. ook na april blijven kijken? Kies dan voor het 90+ pakket.