Zender van de Maand: Augustus Stingray Lite TV

Of je nou in de keuken staat, aan het ontspannen bent op de bank of vrienden over de vloer hebt: met goede muziek op de achtergrond wordt ieder moment leuker. Ideaal dus dat non-stop muziekzender Stingray LiteTV de hele maand augustus zender van de maand is bij DELTA. Zo geniet je de hele dag door van de allerbeste popmuziek uit binnen- en buitenland.

Muziek voor iedereen

Stingray LiteTV brengt de beste muziekclips van de afgelopen veertig jaar naar je woonkamer. Van legendes van vroeger zoals Queen, Wham! en The Spice Girls tot popsterren van nu zoals Coldplay, Billie Eilish en Bruno Mars. Voor ieder wat wils, op ieder moment van de dag.

24/7 zonder reclames

Stingray LiteTV wordt dag en nacht uitgezonden, zonder vervelende reclame-onderbrekingen. Ook fijn: de muziekdatabase is onlangs aangevuld met nog meer hits van lokale bodem, zodat je ook geen muziek meer hoeft te missen van je favoriete Nederlandse artiesten zoals BLØF, Racoon, Marco Borsato en anderen.

Kanaal 12

Je vindt Stingray LiteTV op kanaal 12. Wil je ook na augustus blijven genieten van de beste popmuziek? Kies dan voor het 90+ pakket.