Zender van de maand: Crime + Investigation

Crime + Investigation Network, de zender met de èchte misdaadverhalen, onderzoekt de duistere kant van de mens. De zender biedt je de ongelofelijke verhalen over echte criminelen en hun misdaden, die vaak geïnspireerd zijn door hun favoriete tv-series. Deze maand kijk je Crime Investigation gratis op kanaal 12.

Crime + Investigation

Crime + Investigation is een wereldwijd merk dat onderzoek doet naar misdaad en criminaliteit om het vervolgens om te zetten naar spannend beeldmateriaal. Ze vragen mensen waarom ze een misdaad plegen, wat er precies is voorgevallen en wat de consequenties voor hen zijn. Ze werken samen met rechercheurs, experts, gepassioneerde onderzoekers, slachtoffers, de families van de betrokkenen en de misdadigers zelf om eerlijke verhalen met diepgang naar boven te brengen. Ze betrekken alle aspecten van de misdaad inclusief de aanloop, het verloop en de daad zelf zodat complexe en boeiende misdaadzaken zichtbaar worden voor een groot publiek.

Crime + Investigation na deze maand ook blijven kijken op kanaal 313? Kies dan voor extra zenderpakketten.

Doe mee en maak kans op een Next Base Dashcam

Kijk en Win! Kijk jij graag naar spannende televisie en ken jij de klassiekers van Crime + Investigation? De hele maand maart kijk je via kanaal 12 gratis naar Crime + Investigation.

Als je het juiste antwoord geeft op onderstaande vraag dan maak je kans op een Next Base Dashcam ter waarde van 299 euro. Beantwoord vóór 1 april de volgende vraag: In welk land wordt Live PD: Police Patrol opgenomen? In Australië, Engeland of in Amerika? Beantwoord de vraag in het Facebook-bericht.

De kleine lettertjes

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 21 april 2020 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bekijk hier de volledige voorwaarden voor de win-actie.