Zender van de maand december: Comedy Central Extra

Comedyfan? Dan zit je er de komende maand bij DELTA extra warmpjes bij. Comedy Central Extra sluit 2021 namelijk af als zender van de maand december. Met actualiteiten, stand-up, sitcoms en adult animation gaat Comedy Central Extra nóg een stapje verder dan Comedy Central. Je vindt deze premium comedyzender op kanaal 25. Hieronder alvast wat kijktips!

The Daily Show 

dinsdag t/m vrijdag om 19.00 uur

Bij Comedy Central Extra kijk je vier dagen in de week naar een van de meest populaire satirische nieuwsshows van de Verenigde Staten. Aan de hand van comedian Trevor Noah blijf je op humoristische wijze op de hoogte van de laatste headlines. Van politiek tot popcultuur en meer: dankzij bekende gasten, spraakmakende interviews en hilarische correspondenten komt het nieuws met een knipoog naar je toe. 

South Park 

maandag t/m vrijdag om 18.15 uur

Het is één van de meest succesvolle animatieseries in de geschiedenis: South Park. Al sinds 1997 smullen comedyfans van de avonturen van Stan, Kyle, Cartman en Kenny. Deze vier basisschoolvrienden uit het fictieve bergdorpje South Park zijn grofgebekt en komen in de meest absurde situaties terecht. Makers Trey Parker en Matt Stone schuwen in hun serie geen enkel taboe, en leveren zo op geheel eigen wijze hun commentaar op actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Terugkerend fenomeen in South Park is het voor gek zetten van beroemdheden. Van Elon Musk tot Kanye West: allemaal komen ze in animatieversie voorbij en ze worden niet gespaard. Hilariteit gegarandeerd.

Verder kijken?

Wil je ook in het nieuwe jaar nog genieten Comedy Central Extra, schakel dan naar kanaal 260. Comedy Central Extra is onderdeel van het zenderpakket 90+.