Zender van de maand juli: Nick Jr

Peuters of kleuters in huis? Goed nieuws, want Nick Jr. is de hele maand juli zender van de maand bij DELTA! Van heldhaftige pups uit Paw Patrol tot de avonturen van knuffelvarken Peppa Pig; Nick Jr. heeft de grappigste en leerzaamste televisieprogramma’s voor kinderen tussen 2 en 6 jaar. We zetten de leukste programma’s alvast voor je op een rij.

Op avontuur met Peppa Pig

Peppa Pig wordt in maar liefst 180 landen uitgezonden. In iedere aflevering van zo’n vijf minuten gaat Peppa samen met haar vriendjes en familie op kleine of grote avonturen. Zo ontdekt ze bijvoorbeeld haar allereerste regenboog, of leert ze van opa Big hoe je zaadjes in de tuin plant. Peppa Pig wordt Iedere dag op verschillende tijdstippen uitgezonden.

Leren tellen en schrijven Blue’s Clues

Blue’s Clues is sinds 1996 een van de succesvolste kleuterprogramma’s op televisie. Door middel van spelletjes en puzzels leren kleuters op een veilige en toegankelijke manier om te tellen, lezen, schrijven en praten. En dat allemaal door de ietwat onnozele maar altijd nieuwsgierige hond Blue. Iedere dag op verschillende tijdstippen te zien.

Paw Patrol: stoere pups die de dag redden 

Het motto van de PAW Patrol is duidelijk: geen klus te groot en geen pup te klein. Het team bestaat uit zes heldhaftige pups die onder leiding van de tienjarige Ryder Adventure Bay veilig houden. Neem politiehond Chase; een uitstekende detective die allergisch is voor katten, of de stoere bulldog Rubble die verzot is op lekker eten en snowboarden. Uitgekeken? Speel dan op nickjr.nl samen de allerleukste Paw Patrol games.

 

Zender van de maand juni op kanaal 12

Je vindt de zender van de maand op kanaal 12. Wil je Nick Jr. ook na juli blijven kijken? Kies dan voor het 90+ pakket.