Zender van de maand juni: Animal Planet

Goed nieuws voor alle natuur- en dierenliefhebbers: Animal Planet is de hele maand juni zender van de maand bij DELTA. Of je nou houdt van het leven op de prairie, benieuwd bent naar het spannende werk van dierenartsen, of meer wilt weten over de grootste mysteries van het dierenrijk: bij Animal Planet zit je iedere dag goed. Wij lichten alvast drie programma’s voor je uit die je niet mag missen.

Crikey! It’s The Irwins

Grote kans dat je de Australische krokodillenjager Steve Irwin nog kent. In Crikey! It’s The Irwins zie je hoe zijn familie het stokje van hem overneemt, en iedere dag voor maar liefst 1200 dieren zorgt in hun eigen Australia Zoo. Zo zie je dochter Bindi die een babygiraffe onder haar hoede neemt en moeder Terri die aan een fokprogramma voor bedreigde diersoorten werkt. Zoonlief Robert worstelt ondertussen met een ratelslang. Verschil moet er zijn.

Nature’s Strangest Mysteries: Solved

In Nature’s Strangest Mysteries: Solved ontrafelen deskundigen, onderzoekers en wetenschappers spannende en bizarre mysteries uit het dierenrijk. Bijvoorbeeld waarom kraaien begrafenissen houden. Of waarom een geheimzinnig meer in Venezuela elektrisch geladen is. En hoe krijgen spinnen het eigenlijk voor elkaar om binnen een paar uur een tuin te bedekken met spinnenwebben? Op Animal Planet kom je erachter. 

My Cat from Hell

Stopt jouw rode kater niet met klimmen in de gordijnen? Of houdt de poes maar niet op met krabben aan je mooie nieuwe bank? Voor Jackson Galaxy, gedragspsycholoog van katten, is het dagelijkse kost. In My Cat from Hell bezoekt hij verschillende mensen om de gedragsproblemen van hun kat aan te pakken. Van vechtpartijen tussen een boskat en chihuahua, tot een kitten die niet op de bak wil: Jackson heeft voor alles een oplossing. 

Zender van de maand juni op kanaal 12

Je vindt de zender van de maand op kanaal 12. Wil je Animal Planet na juni blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket.