Zender van de maand: Nick Jr

Heb jij thuis ook kleintjes die dol zijn op cartoons? Dan hebben ze een paar mooie weken voor de boeg: in november is Nick Jr. de zender van de maand bij DELTA! Via kanaal 25 zetten we elke maand een andere zender in de spotlights. Dit keer is het de beurt aan deze kinderfavoriet. Nick Jr. richt zich op kinderen tussen de 2 en 6 jaar en biedt leerzame content met fantastische verhalen en karakters. Hieronder alvast wat kijktips!

PAW Patrol

Geen klus te groot, en geen pup te klein! In deze razend populaire cartoon heeft de 10-jarige Ryder de leiding over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Samen vormen ze de PAW Patrol en werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Nieuwe afleveringen zie je van maandag tot en met vrijdag om 7.15 uur.

Blaze en de Monsterwielen

Zijn jouw kids gek op spelen met auto’s? Dan is Blaze en de Monsterwielen echt wat voor hen. In Axle City beleeft Blaze samen met zijn beste vriend en bestuurder AJ allerlei doldwaze avonturen. Hoge snelheden en stoere trucs en stunts? Daarvoor zit je bij Blaze en de Monsterwielen meer dan goed. Van maandag tot vrijdag zie je dagelijks nieuwe afleveringen.

Shimmer & Shine

Geesten eng? Niet bij deze cartoon! Volg de magische avonturen van de tweelinggeestjes Shimmer & Shine die onbedoeld chaos creëren terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Door goed samen te werken en hun krachten te bundelen vinden ze gelukkig altijd een manier om hun problemen weer op te lossen. Shimmer & Shine kijk je maandag tot en met vrijdag op Nick Jr.


Zender van de maand juni op kanaal 25

Je vindt de zender van de maand op kanaal 25.

Verder kijken?

Wil je ook ná november nog genieten van de cartoons op Nick Jr.? Schakel dan naar kanaal 253. Dit kanaal is onderdeel van het interactief 90+ zenderpakket.