Zing heel juli mee met de hits van Nick Music

K3, Nielson, maar ook Ariana Grande. Alle sterren waar kinderen tussen de 5 en 15 dol op zijn, komen non-stop voorbij op Nick Music. Zonder reclame, 24 uur per dag alleen maar kindvriendelijke videoclips. In juli is Nick Music zender van de maand en daardoor ook zonder het Pluspakket van DELTA te ontvangen. Doe mee met de prijsvraag en win kaarten voor het Nickelodeon Familie Festival!

Zet je de televisie in juli op 12? Dan ontstaat er geheid een feestje in huis. Nick Music toont zonder onderbreking de populairste videoclips voor kinderen en tieners. De focus ligt op Nederlandstalige hits – want dit zijn zo lekker mee te zingen – maar ook de internationale idolen komen zeker aan bod.

Win kaarten voor het Nickelodeon Familie Festival op 25 augustus

Om te vieren dat Nick Music zender van de maand is, geven zij een te gekke prijs weg! Als je het antwoord op onderstaande prijsvraag weet, maak je kans op vier kaarten voor het Nickeolodeon Familie Festival in Almere op 25 augustus! Hier kun je met het hele gezin genieten van optredens van onder anderen Ronnie Flex, Kaj van der Voort (ex B-brave) en een van de grootste YouTube-sterren van ons land: Kalvijn.

Het wordt natuurlijk nog wat spannender om de idolen persoonlijk te ontmoeten. Daarom zijn er ook meet & greets met bijvoorbeeld Stefania, de hele cast van De Ludwigs, maar ook Sponge Bob en Peppa Pig en de pups van Paw Patrol zijn van de partij.

Kortom, het strand van Almere wordt omgetoverd tot een waanzinnig festivalterrein. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke beleving. Wil je hierbij zijn? Beantwoord onderstaande vraag. Je maakt dan kans op vier kaarten.

Welk Nickelodeon karakter bestaat dit jaar twintig jaar?

A. Henry Danger
B. Huize Herrie
C. SpongeBob

Mail je antwoord voor 1 augustus 2019 naar [email protected] o.v.v. NickMusic. Vermeld ook je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 10 augustus 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.