Kies je webmail
Zo zorg je voor goed wifi-bereik in en om je huis

Zo zorg je voor goed wifi-bereik in en om je huis

04 augustus 2021

Het is zomer en als het een beetje meezit, betekent dat lekker veel in de tuin of op het balkon zitten. Wel zo prettig als je daar dan ook je berichten kunt checken, video's kunt bekijken of muziek kunt streamen. We vertellen hoe je heel eenvoudig in en rond je hele huis een goed wifi-signaal krijgt dankzij DELTA GigaWifi. Slechte wifi, het is een luxeprobleem maar wel een flinke ergernis. Of je draadloos internet het nu op zolder, in de tuin of op je dakterras laat afweten, je kunt er op een slimme manier iets aan doen. Een heel gemakkelijke manier om beter wifi-bereik te krijgen, is het installeren van de DELTA mesh wifi-punten. Daarmee zorg je snel voor een dekkend en snel wifinetwerk in en rond het huis.

Eén groot netwerk met goed bereik

DELTA GigaWifi bestaat uit drie verschillende stations. Dit zijn heel compacte apparaatjes die je ieder op een andere plek in huis installeert. Op die manier creëer je één groot wifi-netwerk (ook wel een mesh-netwerk of multiroom-wifi genoemd). De stations hebben draadloos verbinding met elkaar. Doordat ze continu contact met elkaar hebben, zorgen ze altijd voor het beste wifi-signaal zonder dat de snelheid daaronder lijdt. Overschakelen van het ene naar het andere wifi-netwerk is ook niet nodig: de router en de satellieten zitten allemaal op hetzelfde netwerk. Wel zo handig als je met je telefoon of tablet door je huis loopt of de tuin in gaat.

Eenvoudige installatie

De drie stations zorgen samen voor een netwerk met een bereik tot wel 500 vierkante meter. Is de wifi helemaal achter in de tuin of in een hoek van je dakterras toch nog niet voldoende? Je kunt gemakkelijk een extra station installeren om het bereik nog groter te maken. Het installeren van GigaWifi is bijzonder makkelijk. Je downloadt een app en volgt stap voor stap de aanwijzingen op je scherm. Mocht je er niet uitkomen of liever willen dat een monteur ze komt installeren, neem dan contact op met onze klantenservice. Meer weten over hoe wifi werkt? Lees meer op onze pagina over hoe werkt wifi?

Heb je thuis internet van DELTA, dan kun je nu drie mesh wifi-punten extra voordelig bestellen via MijnDELTA. Hiermee heb je overal in huis goed wifi-bereik!

  • Ga naar MijnDELTA en log in met je gegevens
  • Zet het schuifje aan bij “Wil je extra internet opties?
  • Selecteer drie mesh wifi-punten en klik op  “Ga verder”
  • Volg de stappen op het scherm

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.