Strategie

Paalhoofden in zee

Reductie van de CO2 uitstoot en vergroening zijn belangrijke speerpunten net als de integratie van de energie en multimedia diensten. Tegelijkertijd worden de strategische opties zoals verkoop (geheel of gedeeltelijk) de komende periode afgetast.

Missie en visie

Zeelandbrug

DELTA ziet dat traditionele energiebronnen eindig zijn. Daarom investeert DELTA in het verduurzamen van zijn processen en technieken mét de focus op de reductie van CO2.
 

Geschiedenis

Tijdlijn geschiedenis DELTA

DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. In 1991 ontstond het bedrijf uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM).
 

Vacatures

Teamlead Financial Control(40 uur)

Financial Control

Na verkoop van DELTA Comfort B.V. gaan DELTA N.V. en DELTA Energy B.V. vanaf 1 maart a.s. verder onder de naam PZEM. PZEM is vanaf dat moment uw partner in de energiemarkt. Ons aanbod is helder.

Lees meer

Senior Medewerker Control

Na verkoop van DELTA Comfort B.V. gaan DELTA N.V. en DELTA Energy B.V. vanaf 1 maart a.s. verder onder de naam PZEM. PZEM is vanaf dat moment uw ..

Bekijk deze vacature

Compliance & Contract manager

Na verkoop van DELTA Comfort B.V. gaan DELTA N.V. en DELTA Energy B.V. vanaf 1 maart a.s. verder onder de naam PZEM. PZEM is vanaf dat moment uw ..

Bekijk deze vacature

Fiscalist

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen. Bij DELTA kan je rekenen op ..

Bekijk deze vacature

Senior Productmanager Internet

Als Senior Productmanager draag je zorg voor het product Internet als onderdeel van de diensten die door DELTA geleverd worden aan consumenten. Je ..

Bekijk deze vacature

Stagiair HBO Interaction Design

Ben je bereid te investeren in onze toekomst en die van jou? Een ondernemende student met ambitie en doorzettingsvermogen kan bij DELTA rekenen op ..

Bekijk deze vacature

(Senior) Servicespecialist

De Servicespecialist is verantwoordelijk voor het in teamverband ontwikkelen, bouwen en beheren van MultiMediadiensten. Hij/zij verkent de markt en ..

Bekijk deze vacature

Onze centrales

Windpark Neeltje Jans

Naast het leveren van energie, zorgt DELTA ook voor productie van elektriciteit. Hiervoor gebruikt DELTA diverse technieken binnen en buiten Zeeland. Deze zijn te verdelen in drie groepen: centrales, kleinschalige eenheden en windturbines.

Sponsoring

Meisje met elfenvleugeltjes

DELTA en de Zeeuwse samenleving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de producten en diensten hechten wij waarde aan onze maatschappelijke betrokkenheid.
 

Werken bij DELTA

Man en vrouw in overleg

Ben jij ambitieus, ondernemend, proactief en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA een passende werkgever voor jou. Bij DELTA kun je solliciteren naar boeiende vacatures, stageplaatsen of leer/werktrajecten.