Over DELTA

In Zeeland kent iedereen DELTA. Het is dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. En omdat we het beste netwerk van Zeeland hebben, kiezen veel mensen ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze diensten inmiddels in grote delen van Nederland beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet alleen aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Uit Zeeland haal je ook energie. Letterlijk. Met DELTA Puur Zeeuws Groen halen klanten van DELTA energie in huis die om de hoek is opgewekt. Door tientallen zonnedaken door Zeeland, de getijdencentrale in de Oosterscheldekering en de windmolens op de Oesterdam.

DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland is het moederbedrijf van de merken DELTA en Caiway. Beide merken leveren internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. De ambitie van DELTA Fiber Nederland: zo veel mogelijk mensen in Nederland toegang geven tot snel internet. Daarom leggen we elke dag, door heel Nederland nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de nieuwste netwerkapparatuur.

Zo heeft iedereen met een aansluiting van DELTA Fiber Nederland beschikking over het snelste internet.

DELTA Fiber Nederland

 

man vrouw tv kijken

DELTA Energie

DELTA levert 100% groene stroom uit Zeeland. Met DELTA Puur Zeeuws Groen. DELTA Energie is onderdeel van Vattenfall.

DELTA Energie

fietser

Sponsoring

DELTA is van oudsher Zeeuws en onze verbondenheid met Zeeland blijft groot. Daarom zijn we tot op de dag van vandaag trotse sponsor van initiatieven die de Zeeuwen en Zeeland vooruit helpen. Denk bijvoorbeeld aan de Kustmarathon van Zeeland, DELTA Ride for the Roses en de DELTA Dikke Banden Races.

Zelf sponsoring aanvragen voor een initiatief bij het DELTA Zeeland Fonds?

Sponsoring aanvragen

Voor de pers

Ben je journalist en wil je contact met een van de woordvoerders? 

Persvoorlichting

Magazine

De laatste artikelen over tv, internet, mobiel en energie vind je op onze nieuwspagina. Je kunt je hier ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte.

Magazine

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.