Per 31 maart 2017 is DELTA's Zeeland App niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Iets leuks ondernemen met uw vriendinnenclub, maar wat? Met de kinderen op zondagmiddag op pad, maar waar naar toe? Samen een hapje eten: waar zijn we nog nooit geweest? Met DELTA's Zeeland app heeft u altijd een overzicht met verrassende uitstapjes binnen handbereik. DELTA's Zeeland app: never a dull moment.

Mooiste plekjes van Zeeland

De mooiste plekjes van Zeeland. Nee, niet die uit de folders en gidsen, maar favoriete locaties van mensen die het kunnen weten omdat ze hier wonen en de regio goed kennen. DELTA liet een app ontwikkelen die toegang biedt tot onze lievelingsplekken. DELTA-medewerkers werd gevraagd naar hun favoriete stek in onze fraaie provincie. De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android smartphones en tablets.

Ontdekkingsgids

Deze informatie leverde uiteindelijk een ontdekkingsgids op met bijzondere locaties (een terras, een restaurant, een stil strand, een mooie wandelroute etc.) die zelfs de doorgewinterde Zeeuw zullen verrassen!

Tips voor heel Zeeland

De app biedt toegang tot heel uiteenlopende trips, verspreid over de provincie Zeeland. De uitjes zijn helder beschreven en gecategoriseerd. Bij een korte omschrijving van de locatie wordt vermeld hoever u ervan verwijderd bent en via de plattegrond bepaalt u eenvoudig de route er naartoe. Extra informatie achterhaalt u via de contactgegevens. 

Wat is úw favoriete Zeeuwse plek?

Via de applicatie kunt u zelf ook nieuwe suggesties toevoegen. Op die manier blijft de toepassing zich steeds vernieuwen en blijft DELTA's Zeeland app actueel!

Heeft u vragen of suggesties?

Laat het ons weten via webteam@DELTA.nl