Aanvragen sponsoring DELTA Zeeland Fonds

Het DELTA Zeeland Fonds ondersteunt initiatieven die Zeeland en de Zeeuwen vooruit helpen. Heb jij zo’n initiatief en kun je wel wat steun gebruiken? Vraag dan een donatie aan via het onderstaande formulier.

DELTA Zeeland Fonds

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol. Onze aandacht gaat daarom uit naar projecten die Zeeuwse problematiek aanpakken zoals onder andere krimp, armoede, vergrijzing, vitaliteit en eenzaamheid. Het fonds is opgericht per 1 oktober 2008 en ondersteunt sinds 1 januari 2009 de eerste projecten. 

Voorwaarden

Voor het aanvragen van een sponsorbedrag uit het DELTA Zeeland Fonds gelden wel een aantal voorwaarden. Alleen onder deze voorwaarden is het mogelijk een donatie uit het fonds te ontvangen.

  • Het initiatief helpt de Zeeuwen en/of Zeeland vooruit. Zo maken we met z’n allen onze provincie nóg mooier!
  • Het initiatief richt zich op een Zeeland-brede doelgroep. En dus niet alleen op de inwoners van één stad, gemeente of regio.
  • De aanvraag komt uit naam van een non-profitorganisatie.  

Hoe kan ik een aanvraag indienen?

Je kunt je aanvraag doen door een e-mail te sturen naar info@deltazeelandfonds.nl. Neem in die mail in elk geval deze punten mee:

  • Geef een korte omschrijving van het project waarvoor je een aanvraag doet.
  • Is het een project in Zeeland en/of gericht is op de bewoners van Zeeland?
  • Is het project gericht op een structureel maatschappelijk effect?
  • Waarvoor wil je de donatie precies inzetten? 

Nadat we je e-mail hebben ontvangen, neemt een van onze medewerkers contact met je op. Dit kan even duren omdat we bekijken of het project past bij onze doelstellingen en de eventuele overlap met andere projecten. 

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.