DELTA eerste provider met 1 Gigabit over coax

Vanaf 1 december levert DELTA in heel Zeeland internet met een glasvezelsnelheid van 1 Gigabit per seconde over de kabel. Dat is 1000 Mbps.

Lees meer
Persbericht

Delta start verkoop mobiel

Delta is begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie-abonnementen.

Lees meer

DELTA introduceert 100% Zeeuwse wind- en getijdenstroom

Vanaf nu is bij DELTA een nieuw energieproduct, genaamd ‘Puur Zeeuws Groen’, verkrijgbaar waarvan de elektriciteit volledig in Zeeland is opgewekt.

Lees meer

Stroom getijdencentrale Tocardo naar DELTA-klanten

DELTA neemt de komende jaren alle groene stroom af die door de Tocardo-getijdencentrale in de Oosterscheldekering wordt opgewekt.

Lees meer

Snel internet in buitengebied Rilland én voor merendeel van Oost-Souburg

Naast de Zeeuwse buitengebieden van Axel, Goes, Hoek, Hulst en Serooskerke gaan ook de inwoners en bedrijven in het buitengebied van Rilland snel internetten.

Lees meer

Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA

Vanaf 1 maart zijn de zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA. De tv-provider heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux.

Lees meer

Snel internet in Zeeuwse buitengebieden

De inwoners en bedrijven in de Zeeuwse buitengebieden van Axel, Goes, Hoek, Hulst en Serooskerke (W) gaan snel internetten.

Lees meer

DELTA beloont klanten die combineren

Nog sneller internetten bij afname Energie én Internet

Het nieuwe jaar begint goed voor DELTA-klanten.

Lees meer

DELTA brengt Interactieve TV naar woonkamer

DELTA klanten halen vanaf nu nóg meer uit hun televisie. Met de introductie van de nieuwe interactieve TV-ontvanger kijken DELTA klanten televisie via internet.

Lees meer

DELTA levert Zeeuwse buitengebieden snel internet

DELTA investeert het komende jaar in betrouwbaar en snel internet voor inwoners en bedrijven in de Zeeuwse buitengebieden van Borssele, Veere, Reimerswaal, Goes, Terneuzen en Hulst.

Lees meer