Ben jij ambitieus, ondernemend, proactief en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA een passende werkgever voor jou. Bij DELTA kun je solliciteren naar boeiende vacatures, stageplaatsen of leer/werktrajecten.

Employer of choice

DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrière pad uit te stippelen. Tegelijkertijd kan je binnen onze organisatie als mens het verschil maken. DELTA en de Zeeuwse samenleving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de producten en diensten die Zeeuwen bij ons afnemen hecht DELTA als belangrijke Zeeuwse werkgever veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Om die reden voert DELTA een transparant en actief MVO & sponsorbeleid. Als DELTAAN ben je een ambassadeur van één van de aantrekkelijkste organisaties die Zeeland rijk is.  Werk je bij DELTA, dan werk je voor een bedrijf om trots op te zijn!

Carrièrekansen en persoonlijke ontwikkeling

Door de verscheidenheid aan vacatures, stageplaatsen en leer/werkplaatsen is DELTA een werkgever die voor alle doelgroepen mogelijkheden biedt. Bij DELTA denk je misschien al snel aan technische vacatures of stageplaatsen. Maar ook op andere gebieden als ICT, financieel, human resources, sales, marketing en communicatie zijn er vacature en stage mogelijkheden.  Om interne doorstroom te stimuleren, bieden we onze medewerkers carrièrekansen bij de verschillende bedrijfsonderdelen van DELTA. Het aanreiken van ontplooiingsmogelijkheden ziet DELTA als een belangrijke energiebron voor zijn medewerkers. Dit resulteert in een positieve invloed op de duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid van onze medewerkers.

Solliciteren naar vacatures of stages bij DELTA

DELTA is één van de grootste werkgevers in Zeeland en kent een enorme verscheidenheid aan activiteiten en functies. Inclusief onze dochterondernemingen werken er ongeveer 3.000 professionals bij DELTA. Ben je geïnteresseerd in het solliciteren naar vacatures of stageplaatsen bij DELTA? Op deze website vind je de beschikbare vacatures, stages en alles over werken bij DELTA, Zeeland, afstuderen en arbeidsvoorwaarden.