Accountmanager Large Enterprises (1 fte)

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor Telecom producten en diensten de beste keuze zijn voor haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en klein tot groot zakelijke relaties voor onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Binnen DELTA is het Zakelijk team verantwoordelijk voor de inhoudelijke (technische en commerciële) ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten, (nieuwe) producten en diensten voor klein en groot zakelijke markt. Kwaliteit, toegevoegde waarde voor onze klanten en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen. Nieuwe business modellen zullen door het team van idee tot en met realisatie en implementatie worden begeleid, vaak in samenwerking met andere (technische) afdelingen of partners.

Binnen DELTA Zakelijk is tevens het Sales team Large Enterprises (LE) actief. Dit team van accountmanagers, sales engineers, sales support, inside sales en de manager Sales LE is verantwoordelijk voor bedienen van onze grote zakelijke relaties, het behalen van de sales doelstellingen en het vergroten van de omzet en marge per klant door het binnen halen van new deal en/of cross- en upsell. De functie Accountmanager LE werkt in het Sales team, vanuit de vestigingen Hardinxveld Giessendam, Vlissingen en Schiedam.

Jouw nieuwe werk en afdeling

De Accountmanager LE is in de lead bij verkoop- en advies gesprekken in, vooral gespecialiseerde connectiviteitsdiensten als WDM en vertaalt de wensen en problemen van de klant naar concrete en geïntegreerde ICT/Telecom oplossingen. Tevens is de Accountmanager LE de relatiebeheerder naar de bestaande klanten in vooral oost Nederland.

De Accountmanager LE is verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen klantportefeuille en is voor het beheer en uitbouwen van de portefeuille het merendeel van zijn tijd bij klanten. De Accountmanager LE heeft gemiddeld 8 bezoeken per week bij klanten en prospects. De Accountmanager LE houdt de contacten en voortgang van salestrajecten nauwkeuring bij in een voor dit doel ter beschikking gesteld CRM systeem.

Dit houdt concreet in:

 • Het realiseren van sales targets die bijdragen aan klanttevredenhheid en het vergroten van de bruto marge door:
  • Het behouden én uitbouwen van de ICT/Telecom portfolio bij bestaande klanten in het zakelijk segment van Nederland;
  • Acquisitie bij prospects/new business bij large enterprises met DELTA Zakelijk portfolio;
  • Het succesvol genereren en omzetten van leads vanuit campagnes en evenementen;
 • Optreden als primair commercieel aanspreekpunt voor klanten in het groot zakelijk segment;
 • Zelf op peil houden van kennis op het gebied van ICT/Telecom producten, diensten en processen;
 • Klantvraag definiëren zodanig dat dit op basis van bouwblokken uit het bestaande portfolio goed opgelost kunnen worden.

Wij vragen

 • Minimaal HBO Werk- en denkniveau
 • Minstens 5+ jaar ervaring in een accountmanagement functie binnen de ICT/Telecom markt, met een aantoonbaar track record gelegen op het gebied van conceptuele verkoop;
 • Hoge mate van creativiteit, oplossend vermogen en ondernemerschap.
 • Hoge mate van commerciële en proactieve skills;
 • Kennis & kunde van de ICT/Telecom markt;
 • In het bezit van Rijbewijs B.

Dit ben jij

Als persoon ben je enthousiast, commercieel en toon je initiatief om het elke dag een beetje beter te doen. Met een positieve uitstraling bezoek je onze (potentiële) klanten en gaat uitdagingen niet uit de weg. Waar is de klant precies naar op zoek, wat heeft hij nodig en welke DELTA Zakelijk oplossing sluit hier het beste bij aan?

Dat is wat jij te weten gaat komen. Hoewel je zelfstandig verantwoordelijk bent voor jouw accounts, ben je ook een echte teamplayer en werk je nauw samen met je collega’s om de doelen te bereiken.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals variabele beloning, collectieve ziektekostenverzekering en diverse bedrijfsregelingen. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet.

Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats is Hardinxveld Giessendam en onze klanten zitten van regio Twente tot Eindhoven (Oost Nederland).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.
Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacature.

Wil je eerst meer informatie, dat kan!
Neem dan contact op met Ali Can Yurdakul, Manager Sales Large Enterprises via 06-53168044.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.