Klantadviseur Zakelijke Servicedesk (1 fte)

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

DELTA Zakelijk is er voor alle ondernemers en ondernemende bedrijven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. De aanpak is persoonlijk en service gericht, waarbij het uitgangspunt is dat haar diensten in dienst moet staan van de gebruiker en niet andersom. Binnen DELTA Zakelijk is de Zakelijke Klantenservice primair verantwoordelijk voor het afhandelen van 1e en 2e lijns klantcontacten via alle kanalen voor alle producten voor de zakelijke markt.

Jouw nieuwe werk

Om onze Zakelijke Klantenservice te versterken zoeken we een klantgerichte medewerker met commerciële voelsprieten die in staat is om complexe vragen en service verzoeken te beantwoorden, en daarna klanten te adviseren met een passend aanbod. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen geef jij klanten excellente service en zorg je hiermee voor een hoge klanttevredenheid.

Je nieuwe werk bestaat o.a. uit:

 • Het afhandelen van storingen en/of andere service vragen via diverse kanalen (onder andere telefoon, e-mail, brief, online, chat), voor Telecom producten van zakelijke klanten;
 • Voeren van commerciële retentie, cross- en upsell gesprekken;
 • Zelfstandig verwerken van complexere operationele uitval en/of storingen;
 • Het afhandelen van complexe vragen / verzoeken en klachten;
 • Een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van processen en systemen.

Wij vragen:

 • MBO Werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van ICT of techniek;
 • Ervaring in zakelijk klantcontact (commerciële ervaring heeft de voorkeur);
 • Ervaring met afhandeling van telecom storingen, waarbij de klant centraal staat;
 • Ruime ervaring met eerstelijns en tweedelijns telefonisch klantcontact en administratieve werkzaamheden;
 • Kennis van de telecom processen en systemen, storings- en klachtenafhandeling;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie in een klantcontactcenter omgeving is een pre;

Dit ben jij

Klantgerichtheid zit in jouw DNA en je hebt affiniteit met de Telecom / ICT markt. Je wordt blij van het doorgronden van (technische) issues en durft door te vragen als iets je niet duidelijk is. Je staat bekend als een goede luisteraar en een echte regelneef.

Vanzelfsprekend is jouw begrip van de Nederlandse taal onberispelijk in zowel woord als geschrift.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling bij het ABP en een aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sport.

Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je secundaire arbeidsvoorwaarden inzet, dus bijvoorbeeld het aankopen van extra verlof.

Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats voor deze functie is Vlissingen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan!
Neem contact op met Annick Biemans, Team Manager Zakelijke klantenservice via 06-28 32 16 89.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.