Marketeer events & digital content

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

Het DELTA Zakelijk Team is verantwoordelijk voor het realiseren van sales door het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden van de portfolio bij bestaande klanten door cross en upsell. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de executie van commerciële activiteiten en indirect voor de inrichting en uitvoering van de geleverde service. Het team heeft expertise en ontwikkelt waar relevant met klanten en partners brancheconcepten. DELTA Zakelijk kent op dit moment al specifieke oplossingen in de branches recreatie, zorg, woningbouw, educatie en overheid. Het DELTA Zakelijk team heeft een fijne werkplek op het hoofdkantoor in Schiedam, perfect gelegen tussen de snelweg en het station in.

Jouw nieuwe werk

De Marketeer is verantwoordelijk voor het bedenken van business genererende events en het opstellen van een events kalender, tactische (digitale) content realisatie en de operationele uitvoering hiervan. Het aandachtsgebied van de marketeer is gericht op acquisitie van alle zakelijke klantsegmenten enerzijds en groei en behoud van bestaande B2B klanten anderzijds. Hier hoort ook cross en upsell bij. Je houdt onze brand story en klant informatie kanalen up to date en zoekt hier bijpassend visualisatie bij. Daarnaast ondersteun je de marketing van de bedrijventerreinen en de product & sales roadmap per branche.

Dit betekent concreet:

 • Mede ontwikkelen en uitvoeren van de strategische-, tactische en operationele markt- en conceptstrategie voor zowel de korte als middellange termijn;
 • Ontwikkelen van- en sturing geven aan de uitvoering van marketingstrategie voor zakelijk Telecom;
 • Opstellen van content strategie DELTA zakelijk en daarmee input leveren aan de bijbehorende sales forecast;
 • Events en webinars organiseren om proposities en marktconcepten te introduceren bij klanten en prospects.
 • Verantwoordelijk voor content op digitale kanalen voor branding DELTA Zakelijk en leadgeneratie
 • In samenwerking met marktdevelopers en in afstemming met het sales team, ondersteunende materialen genereren, info pdf’s, whitepapers, leave behinds ter promotie van het DELTA zakelijk portfolio. 
 • Invulling geven aan de digitale Customer journey touch points.
 • Verantwoordelijk voor logische en commerciële inrichting en weergave van alle zakelijke digitale touchpoints en content.

Wij vragen

 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van events en (digitale) content.
 • Ervaring in/met de telecom branche is een pré;
 • Zelfstartende verandermanager die met zijn/haar enthousiasme de organisatie in beweging krijgt;
 • Daadkrachtige en proactieve instelling met oog voor samenwerking en resultaat;
 • Kennis van- en ervaring met het ontwikkelen van digitale klant en marktstrategieën;
 • Marketingkennis en ervaring met marketing automation;
 • Ervaring in het creëren van nieuwe business modellen;
 • Ervaring met Customer Life Cycle management;
 • Een teamplayer binnen DELTA Zakelijk maar vooral ook met de collega marketeer met wie hij/zij samen de verantwoordelijkheid draagt voor opstellen en executie van de marktstrategie.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen de B2B markt en kunt hierin zelfstandig en op eigen initiatief opereren. Je vindt het leuk om richting te geven aan de plannen die er liggen en om er voor te zorgen dat alles op de juiste plek op het juiste moment komt.

Het is belangrijk dat je je omgeving snel eigen kunt maken; welk type ondernemer spreken we met deze propositie aan? En waar en hoe wil die worden geïnformeerd? Verder is het belangrijk dat je blij wordt van ‘regelen’ en graag samenwerkt met bijvoorbeeld bureaus en drukkers.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je deze arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.