Medewerker Accounting

DELTA Fiber Nederland wil voor zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway.

Jouw nieuwe werk

Als Medewerker Accounting ben je werkzaam op de afdeling Accounting & Financial Control, in het team Accounting. Deze afdeling draagt onder andere zorg voor de administraties van de verschillende entiteiten en rapporteert tijdig de juiste en volledige gegevens aan de afdeling Reporting t.b.v. de verschillende rapportageverplichtingen.

In jouw functie ben je met name verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige vastlegging van de financiële gegevens in Microsoft Dynamics Navision. Je rapporteert hiervoor aan de Manager Accounting.

Jouw key-verantwoordelijkheden:

  • Je levert een belangrijke bijdrage in het hele maandafsluitingsproces, je verzorgt diverse soorten boekingen zodat de balans en winst en verliesrekening een juist en volledig beeld laat zien van de financiële situatie per bedrijf;
  • Je maakt en controleert aansluitingen tussen grootboek en de subadministraties;
  • Je verzorgt de verschillende kas- en bankadministraties, maar verricht ook de BTW aangiftes;
  • Je verzorgt dat aangeleverde betaalbatches tijdig verwerkt worden.

Dit ben jij

Je kunt op eigen initiatief integer handelen en de voortgang van je werk bewaken. Je kunt aannames toetsen, onderzoeken en oplossingen genereren. Je communiceert gemakkelijk en duidelijk.

Wat je in ieder geval meeneemt:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding (Bedrijfsadministratie of Economie), of een afgeronde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie
  • Je bent proactief, ambitieus en neemt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring met financieel-administratieve werkzaamheden;
  • Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met MS Office (waaronder in het bijzonder Excel);
  • Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pré.

Dit zijn wij

Het team Accounting bestaat uit 12 gemotiveerde, hard werkende collega’s en wordt aangestuurd door de Manager Accounting. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Finance & Control dat bestaat uit in totaal 46 medewerkers. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt.

De standplaats van de functie is Schiedam.

En de arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je sturen aan vacatures@deltafibernederland.nl.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan!
Neem dan contact op met Maurik Flipsen, Manager Accounting, via 06-18478433.

Acquisitie voor deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.