Medewerker Debiteurenadministratie

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

De afdeling Debiteurenadministratie is verantwoordelijk voor het innen van de abonnementsgelden die de klant voor deze diensten betaalt, en maakt onderdeel uit van de afdeling Financial Control.

Jouw nieuwe werk

Als Medewerker Debiteurenadministratie draag je zorg voor het tijdig uitsturen en innen van facturen. Dit doe je voor zowel onze eigen klanten als voor zogenaamde wholesale klanten. Voor het innen van de facturen van onze eigen (retail) klanten, zoek je regelmatig afstemming met ons eigen klantcontactcentrum. Voor wholesale klanten zoek je deze afstemming zowel intern als extern.

Jouw key verantwoordelijkheden

  • Je verwerkt ontvangen betalingen en terugbetalingen;
  • Je voert de (na-)incasso procedure uit, inclusief het aanmaken van herinneringen en aanmaningen, de controle op storneringen, het maken van dossiers voor gerechtsdeurwaarders en het uithanden geven en afwikkelen van dossiers;
  • Je onderhoudt nauw contact met medewerkers van het Klantcontractcentrum en wholesaleklanten over incasso’s, inclusief het oplossen van betaling gerelateerde klantverzoeken;
  • Je onderhoudt contact met gerechtsdeurwaarders inzake vragen over lopende dossiers;
  • Je bent verantwoordelijk voor een juiste archivering van in- en uitgaande berichtgeving.

Dit ben jij

Je bent financieel administratief goed onderlegd en kunt op eigen initiatief en integer handelen en de voortgang van je werk bewaken. Je houdt zicht op de behoeften en tevredenheid van de klant en bewaakt de kwaliteit van je werkzaamheden. Je schroomt niet om telefonisch contact op te nemen met interne en externe klanten en het klantcontractcentrum om snel tot een oplossing te komen.

Wat je in ieder geval meeneemt

  • MBO Bedrijfsadministratie niveau 4 of gelijkwaardig;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met financieel-administratieve werkzaamheden;
  • Uitgebreide kennis van het MS Office pakket, waaronder Excel;
  • Kennis van Navision is een pré.

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. DFNL is gevestigd op een centrale locatie in Schiedam. Als Medewerker Debiteurenadministratie maak je onderdeel uit van het team Debiteurenadministratie waar ca. 6 medewerkers werkzaam zijn.

De Coördinator Debiteurenadministratie is je eerste aanspreekpunt. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Group Financial control. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt.

En de arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Indien je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Frans Cox (Coördinator Debiteuren) via telefoonnummer 06-24737458.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.