Online Marketeer

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway.

Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

Jouw nieuwe werk en afdeling

In het sterk groeiende Online team zijn we op zoek naar een gedreven Online Marketeer. Je bent een online marketing specialist met een sterke commerciële drive. Samen met de Sales en Marketing collega’s maak je een channelplan en breng je strategie, tactiek en operatie samen. Je schakelt continu met Marketing en Communicatie om te adviseren bij acties en je neemt deel aan campagneteams.

Daarnaast ben je hands-on en weet je hoe je SEA, display, paid Social en affilliate in kunt zetten om resultaten te genereren. Je hebt natuurlijk ervaring met Google Analytics en bent een sterke onderhandelaar die met overtuigingskracht plannen en concepten kan presenteren.

Jouw verantwoordelijkheden worden onder andere:

  • Opbouwen en onderhouden Always On laag Online door inzet van alle relevante online marketing kanalen.
  • Vertaling marketingcampagnes naar online, neemt deel in campagneteams en geeft advies
  • Opstellen en evalueren van targets en budgetten.
  • Signaleert kansen en zet deze proactief om in acties, adviseert daarin de marketing en sales collega’s
  • Rapporteert op de performance van het online kanaal

Wij vragen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 3 tot 5 jaar Online ervaring
  • Praktijkervaring met SEA of Display
  • Ervaring met Affiliate en Paid Social is een pre
  • Leergierig en bereid om met behulp van ervaren bureaus verder te ontwikkelen op nieuwe online kanalen.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen een snel veranderende organisatie, de markt van telecommunicatie en het online vakgebied in het bijzonder. Je kunt hierin zelfstandig en op eigen initiatief opereren.

Daarnaast ben je gedreven in jouw specialisme: Online marketing. Je hebt een commerciële drive, neemt initiatief en brengt strategie, tactiek en operatie samen. Jij krijgt energie van snel schakelen, hebt een hands-on mentaliteit en dit gebruik je samen met jouw overtuigingskracht om resultaten te genereren en je plannen te presenteren.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

De standplaats van deze functie is Schiedam.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!
Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.

Nog vragen? Dat kan!
Neem dan contact op met Thijs Daamen via 06-41360085.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.