Project Support Officer Contractbeheer (PMO)

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

DELTA Fiber Nederland wil door zijn Telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere DELTA en Caiway.

Een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie is de uitrol en aanleg van nieuwe glasvezelnetwerken om zoveel mogelijk huishoudens van snel internet te voorzien. De afdeling Netwerkdevelopment waar Project Support deel van uitmaakt is van A tot Z voor verantwoordelijk voor de uitbreiden van de technische infrastructuur die hiervoor nodig is.

Jouw nieuwe werk

Als Project Support Officer ben je met name verantwoordelijk voor ondersteunen en administratief verwerken van de stroom van kleinere en grotere opdrachten die aan de orde zijn bij de uitrol van Fiber to the Home netwerken.

De uitrol en aanleg van een nieuw glasvezelgebied vindt plaats in een aantal fasen:

 1. Voorbereiding: gebiedsverkenning, stakeholdermanagement
 2. Vraagbundeling: telecomaanbieders contracteren potentiele klanten
 3. Aanleg: de daadwerkelijke civiele aanleg door externe partijen (aannemers)
 4. Beheer: het in beheer nemen het netwerk.

Meerdere projecten lopen hiervoor (dakpansgewijs) tegelijkertijd. Als Project Support ben je met name in de Aanleg-fase actief en je bent in mindere mate ook in de andere fasen betrokken. Je werkt daartoe samen met de Project Managers die eindverantwoordelijk zijn voor de verschillende projecten.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Je verwerkt opdrachten en mutatieverzoeken vanuit de Project Managers op de afgesproken wijze.
 • Je zorgt voor de verslaglegging bij project meetings en bewaakt de acties
 • Je maakt inkoopopdrachten aan
 • Je archiveert contractuele afspraken in het contractensysteem MochaDocs
 • Je bepaalt of de aanvrager wel of geen vergoeding moet betalen voor een aansluitverzoek
 • Je draagt zorg voor het opstellen en versturen van offertes voor na-aanleg en verplaatsing van glasvezel aansluitpunt in woning

Dit ben jij

Een zelfstandig werkende, financieel nauwkeurige en tekstueel onderlegde project support officer met een aantal jaren ervaring in het beheren van projectadministraties. Je bent nauwgezet in het afhandelen van zaken, kunt omgaan met deadlines en communiceert pro actief over de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt ervaring opgedaan in de bouwwereld, bv bij aannemer of in de telecom wereld.

Bovendien vind je het leuk om mee te denken over structurele verbeteringen in onze werkprocessen. Er spelen continue veranderingen in relatie tot de uitrol, en jij voelt je als een vis in het water bij die veranderingen.

Wat je in ieder geval meeneemt

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in project support rol voor grote, complexe projecten met diverse stakeholders
 • Ervaring met werken met administratieve IT systemen (MochaDocs)
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Kennis van en ervaring met vergelijkbare processen binnen Telecom of aannemer wereld is een pré

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Deze functie maakt onderdeel uit van het team Bouwstroom Management (15 FTE) binnen de afdeling Netwerkdevelopment (35 FTE). Deze afdeling bestaat verder uit de teams Portfoliomanagement, Bouw (actief netwerk), Projectmanagement en Beheer.

Het hoofddoel van deze afdeling is de uitrol van onze nieuwe glasvezelnetwerken om die strategische groei waar te maken. We zijn gevestigd op een centrale locatie in Schiedam, naast het Centraal Station.

En de arbeidsvoorwaarden?

Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht!

Interesse?

We ontvangen graag je sollicitatie! Je kunt deze sturen aan vacatures@deltafibernederland.nl.

Eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Henk Lohuis, Manager Projectmanagement, op telefoonnummer 06 38 61 25 12.

We zoeken voor deze rol kandidaten die bij ons in dienst willen komen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.