Shopmanager (1,0 fte)

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen. Bij DELTA kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

In de zomer van 2018 hebben wij drie winkels geopend om onze Zeeuwse klanten nog beter te kunnen bereiken. Voor onze winkel in Goes zijn we op zoek naar een Shopmanager.

Jouw nieuwe werk

Als Shopmanager stuur je op de levering en service van producten en/of diensten van DELTA Fiber. Daarnaast stuur je op actieve wijze op de afdelingsresultaten. Als meewerkend voorman sta je daarbij vooral met je team op de winkelvloer om onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste service. Je voert tevens administratieve taken uit, zoals het amaken van roosters en het bijhouden van rapportages.

Je helpt je team bij hun persoonlijke ontwikkeling door het voeren van ontwikkelingsgesprekken en het geven van trainingen en feedback. Ook sta jij in contact met het hoofdkantoor om mee te denken over jouw kanaal. Jij bent degene die nieuwe processen overbrengt op je team, maar ook degene die input levert en mogelijkheden tot verbeteringen van de winkelformule ziet. Tot slot; wanneer je zelf niet aanwezig bent zorg je ervoor dat je team de winkel draaiende houdt en op de hoogte is van alle taken die uitgevoerd moeten worden.

Jij maakt het verschil. Je hebt het overzicht in de winkel en kan (bij)sturen waar nodig. Je bent een echte coach en een uitstekende teambuilder. Iedere dag verwachten we het beste resultaat van jou en je team.

Concreet betekent dit:

 • Team ontwikkeling; in staat om het team continu uit te dagen en te motiveren;
 • Zorgdragen voor een goede teamsfeer en het verbinden van het team;
 • Coaching van de Shopadvisors op uitvoering van werkprocessen, representativiteit en servicegerichtheid;
 • Verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen (sales en NPS) en rapportages op KPI’s;
 • Maakt duidelijk wat de afdelingsdoelstellingen zijn voor het team;
 • Is in staat om operationele plannen (ook op mdw-niveau) te maken om afdelingsdoelstellingen te behalen;
 • Signaleert kansen en zet deze proactief om in acties, adviseert daarin de Channel Manager Outdoor;
 • Verantwoordelijk voor winkeladministratie en HR-gerelateerde zaken (fte planning en roostering, prestatiemanagement, verzuim, vakantieplanning);
 • Verbeteren en op orde houden van de efficiëntie van de (logistieke) processen.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij kunt op een verantwoordelijke wijze beslissingen nemen en nieuwe activiteiten initiëren om zo je doelen te bereiken. Je ben in staat om binnen een team, teamgeest op te bouwen, te motiveren, aan te sturen en richting te geven aan de persoonlijke ontwikkeling. Op communicatief gebied ben je proactief, weet je jezelf met humor te presenteren en ga je energiek en enthousiast te werk.

Verder vragen wij:

 • Mbo niveau 4 of Hbo werk- en denkniveau;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Haarscherp analytisch vermogen en een groot inlevingsvermogen;
 • Commercieel ingesteld: jij komt met nieuwe ideeën waarmee de winkel nog beter gaat draaien;
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, tevens sterk in prioriteiten stellen;
 • Relevante leidinggevende ervaring binnen de Retail branche;
 • Flexibele instelling en een hands-on mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturenaam.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan!
Neem dan contact op met Hamza El-Khassim, Channelmanager Outdoor (06-12227417).

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.