TV Engineer (1,0 fte)

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

Doelstelling is om de diensten 24/7 beschikbaar te hebben voor 100% van onze klanten. Daarnaast worden maandelijks capaciteit en nieuwe toepassingen toegevoegd aan bovengenoemde diensten.

Jouw nieuwe werk en afdeling

Onze televisie diensten zijn jouw speelveld. Samen met een team van engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je samen met onze leveranciers op ontwikkeling en onderhoud van zowel de DVB-C als de IPTV platformen. Je zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Je bedenkt ook oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Je verbetert de monitoring en overlegt met leveranciers over maatregelen die zij moeten nemen.

Naast het onderhoud zal je bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen op de platformen. Maandelijks worden nieuwe toepassingen getest en toegevoegd om de beleving voor de klanten nog beter te maken.

Wij vragen

  • Minimaal HBO of WO werk- en denkniveau;
  • 3 tot 5+ jaar relevante werkervaring in een Video / TV of TV omgeving;
  • Ervaring met video technieken zoals: : DVB-C, CDN, HTTP, UDP, CA, DRM, MPEG, ABR, transcoders, packagers en multiplexers;
  • Kennis van IP en/of HFC netwerken, Linux OS, load balancers, firewalls, databases en monitoring;
  • Bereidheid om een week per maand ‘stand by’ te staan voor problemen;

Dit ben jij

Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen een snel veranderende organisatie, de markt van telecommunicatie en de TV/Video markt in het bijzonder. Je bent in staat om binnen bestaande complexe systeemomgevingen oplossingen te bedenken voor video en audio. Je bent bezig met het continue verbeteren van de beeldkwaliteit. Ook heb je een scherp oog voor vernieuwing, vereenvoudiging en automatisering.

Je werkt in een hecht team samen om een nieuwe TV beleving te realiseren. Je bent klantgericht en bereid om net dat stapje meer te zetten waar het gaat om de kwaliteit van de TV diensten. Je bent enthousiast over jouw vakgebied en het werk wat je doet. En dat werkt aanstekelijk!

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

De standplaats voor deze functie is (afhankelijk van jouw woonplaats) Vlissingen of Schiedam.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan!
Neem dan contact op met Herbert Nieuwland op 0651585957 / hnieuwland@deltafibernederland.nl of Bart Smeels op 0681254725 / bsmeels@deltafibernederland.nl.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.