Winkeladviseur DELTA

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Jouw nieuwe werk

DELTA heeft vorig jaar drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen en er is versterking nodig! Als Winkeladviseur sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor ons Telecom portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken.

Als Winkeladviseur houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel.

Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen.

Concreet betekent dit:

 • Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel;
 • Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant;
 • Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen;
 • Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor;
 • Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod;
 • Relatiebeheer;
 • Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij jouw manager;
 • Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

Dit ben jij

Jij bent in staat om op eigen initiatief te handelen en op verantwoordelijke wijze doelen te realiseren. Op persoonlijk vlak ben je een echte teamspeler. Op communicatief gebied weet je jezelf met humor te presenteren en ga je energiek en enthousiast te werk om zo relaties met de klanten op te bouwen.

Verder vragen wij:

 • Mbo niveau 4 of hbo werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Commercieel vermogen;
 • Sales drive;
 • Winnaars mentaliteit.

Wij bieden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub.

Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturenaam.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan!
Neem dan contact op met Hamza El-Khassim, Channelmanager Outdoor (06-12227417).

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.