In hartje Goes (Lange Vorststraat 69) is iedereen vanaf donderdag 15 juni om half 12 welkom in een bijzondere nieuwe winkel: de pop-up woonshop. In deze tijdelijke store zetten we samen met de Rabobank Oosterschelde als initiatiefnemer en andere lokale ondernemers (Ambiance zonwering, H2 Groen, Interieurbouw De Jong en Waterspecialist) een complete woonbeleving voor je neer. Kom zeker eens langs voor advies over onder meer woonfinancieringen, huis- en tuininrichting en uiteraard helpen wij je graag verder met al je vragen over internet, tv, telefonie en energie. De koffie staat klaar!

Service en een mooi aanbod

Elke dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag de hele dag presenteren wij onze producten aan jou. Heb je servicevragen die spelen in of rondom je huis, zoals ‘hoe haal ik het maximale uit mijn WiFi-verbinding’, dan helpen we je graag verder. Uiteraard kunnen we je ook een mooi aanbod doen. Een nieuw abonnement? Ook dat regelen we voor je in de woonshop!

Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een kijkje nemen? Spring dan zeker even binnen in deze bijzondere shop. Samen met de andere partners heten wij je van harte welkom!

Meer informatie vind je op de site van Rabobank Oosterschelde.

Meer informatie

Openingstijden

De pop-up WOONshop is geopend vanaf donderdagochtend 15 juni. Elke dinsdag tot en met zaterdag is de winkel geopend open van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Elke dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag de hele dag zijn wij aanwezig in de shop om je verder te helpen. De pop-up woonshop is geopend t/m zaterdag 8 juli 17.00 uur. 
 

Locatie