Via de jaarnota voor energie en tv- basis brengen we de door jou afgenomen producten en diensten in rekening. De maandbedragen die je reeds hebt betaald, verrekenen we met de werkelijke kosten over de afgelopen periode.
Informatie bij de jaarnota.

Let op: vanwege de verhoogde energiebelasting per 1 januari 2018 adviseren wij je termijnbedrag alvast te verhogen. Zo voorkom je dat je veel moet bijbetalen vanwege de verhoogde belasting. Wijzig je termijnbedrag eenvoudig in MijnDELTA. Meer informatie over de belastingverhoging van de overheid vind je op deze pagina.

Ontvangst jaarnota

Ben je al klant van DELTA voor bijvoorbeeld tv- basis en ben je overgestapt naar DELTA voor elektriciteit en/of gas? Dan ontvang je de jaarnota voor energie in dezelfde maand als de nota voor tv- basis. Ben je recentelijk overgestapt op energie van DELTA en maak je geen gebruik van andere producten en diensten? Dan ontvang je de jaarnota dertien maanden na je overstapdatum.

Hieronder vind je een voorbeeld van de jaarnota. Voor meer uitleg over een onderdeel kun je op het informatie icoontje (i) klikken.