Via de jaarnota voor energie en tv- basis brengen we de door jou afgenomen producten en diensten in rekening. De maandbedragen die je reeds hebt betaald, verrekenen we met de werkelijke kosten over de afgelopen periode.

LET OP: de overheid heeft per 1 januari 2019 de energiebelastingen fors verhoogd. Op je jaarnota vind je je nieuwe maandelijkse termijnbedrag. We houden bij het berekenen van je nieuwe termijnbedrag rekening met de gestegen energiebelastingen. Daarom is je nieuwe termijnbedrag hoger dan je misschien verwacht had. We voorkomen zo dat je moet bijbetalen bij het ontvangen van je volgende jaarnota. Meer informatie over de verhoging van de energiebelastingen vind je op deze pagina.

Ontvangst jaarnota

Ben je al klant van DELTA voor bijvoorbeeld tv-basis en ben je overgestapt naar DELTA voor elektriciteit en/of gas? Dan ontvang je de jaarnota voor energie in dezelfde maand als de nota voor tv-basis. Ben je recentelijk overgestapt op energie van DELTA en maak je geen gebruik van andere producten en diensten? Dan ontvang je de jaarnota dertien maanden na je overstapdatum.

Hieronder vind je een voorbeeld van de jaarnota. Voor meer uitleg over een onderdeel kun je op het informatie icoontje (i) klikken.