WiFi in heel je huis!

Verbeter de snelheid en het bereik van je WiFi-verbinding

DELTA levert supersnel internet via de kabel naar je computer of laptop. Ook via WiFi is het mogelijk hoge snelheden te behalen om optimaal van je favoriete serie of film te genieten. De snelheid en het bereik van je WiFi-verbinding is niet vanzelfsprekend. Dit is afhankelijk van veel factoren in huis en buitenshuis.

Bekijk nu onze tips en haal het maximale uit je WiFi

Is mijn modem juist ingesteld voor een optimale WiFi verbinding?

In deze video doorlopen we de instellingen van je WiFi-modem. Zo weet je of al je instellingen in je modem goed staan en hiermee op al je apparaten het WiFi-signaal optimaal kunt ontvangen.

Extra WiFi-punten

Last van een haperende WiFi-verbinding of wil je op zolder ook genieten van het draadloos bekijken van filmpjes op je tablet of smartphone? Een goede manier om je WiFi-netwerk in huis te vergroten of uit te breiden is het toevoegen van een extra WiFi-punt (acces points) Een WiFi-punt is een draadloos toegangspunt. Het zorgt ervoor dat je een WiFi-verbinding kunt maken. Lees meer over Access points en waar je op moet letten bij de installatie.

Bandbreedtes en apparaten via WiFi

Wat zijn bandbreedtes en 2.4GHz en 5Ghz. Verbindt apparaten (tablet, telefoon enz.) met de 5 GHz frequentie indien dit mogelijk is. Dit maakt de 2.4GHz frequentie vrij voor andere apparaten. Bekijk de video en haal nog meer bereik uit je WiFi-netwerk.

Hoe verbeter ik mijn Wifi-verbinding in huis?

Het verbeteren van het wifi signaal kan op veel verschillende manier, kijk in deze film wat voor mogelijkheid het beste bij jouw probleem past.

Stappenplan WiFi-verbinding optimaliseren

Een probleem met je WiFi is erg vervelend. Met het onderstaande stappenplan helpen we je om het bereik of de snelheid van je WiFi-verbinding te verbeteren.

WiFi-verbinding optimaliseren