Met ruim twee miljoen WifiSpots door heel Nederland en maar liefst 70.000 in Zeeland maak je als DELTA-klant gratis gebruik van internet. Zo bespaar je flink op je mobiele databundel en lees je op veel plekken snel even je e-mail of het laatste nieuws.

Hoe werkt het?

Alle WiFi-modems van DELTA vormen samen het WifiSpots-netwerk. Jouw modem functioneert dus ook als WifiSpot. Het WifiSpots-netwerk verloopt via een andere internetverbinding dan je privéverbinding. Daardoor blijft je privacy altijd gewaarborgd en neemt je internetsnelheid niet af.

Als DELTA-klant met een internetpakket maak je gratis gebruik van deze WifiSpots. Hiermee heb je op heel veel locaties door Nederland internetverbinding en bespaar je op je databundel. Buiten Zeeland maak je verbinding met Ziggo WifiSpots.

Bekijk de handleidingen

Kies in huis voor je privéverbinding

Wees geen dief van je eigen internetsnelheid. Het DELTA WifiSpot-netwerk bied je thuis een beperkte bandbreedte. De upload- en downloadsnelheid van je privéverbinding, ofwel het internetabonnement dat je afneemt en waar je voor betaalt, ligt vele malen hoger. Bovendien kan je DELTA WifiSpot maximaal drie apparaten toegang geven tot internet. Denk onder andere aan tablets, printers, mediaboxen en Chromecast. Sommige van deze apparaten kun je niet bedienen wanneer je via DELTA WifiSpots verbonden bent.
 

WifiSpots locaties

De oranje kleur op deze kaart geeft aan waar WifiSpots van DELTA te vinden zijn. De bolletjes geven een indicatie van de dekking van het WifiSpots-netwerk weer. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Veiligheid

WifiSpots van DELTA gaan via een beveiligde internetverbinding die gescheiden is van je privéinternetverbinding. Daardoor is je internetverkeer versleuteld en niet zichtbaar voor andere WifiSpot-gebruikers. Je privacy blijft daardoor gewaarborgd. Ook je internetsnelheid blijft gelijk.

Veiligheidscertificaten

Bij DELTA kun je een veiligheidscertificaat installeren op het apparaat waarmee je verbinding maakt met een WifiSpot. Daarmee weet je altijd zeker dat je verbinding maakt met WifiSpots van DELTA of Ziggo. Zonder certificaat is je apparaat vatbaarder voor onveilige nephotspots. Je kunt het veiligheidscertificaat downloaden bij de handleidingen. Wil je verbinding maken met een WifiSpot van Ziggo, dan moet het veiligheidscertificaat geïnstalleerd zijn op het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.

Beveiligingcertificaten DELTA WifiSpots

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen of bezoek ons Serviceforum voor hulp over DELTA WifiSpots.