Hoe werkt het?

Alle WiFi-modems van DELTA vormen samen het WifiSpots-netwerk. Je modem functioneert dus ook als WifiSpot. Het WifiSpots-netwerk verloopt via een andere internetverbinding dan je privéverbinding. Daardoor blijft je privacy altijd gewaarborgd en neemt je internetsnelheid niet af.

Als DELTA-klant met een internetpakket maak je gratis gebruik van deze WifiSpots. Hiermee heb je op heel veel locaties door Nederland internetverbinding en bespaar je op je databundel. Buiten Zeeland maak je verbinding met Ziggo WifiSpots.

WifiSpots aan/uitzetten

WifiSpots staat standaard geactiveerd op je WiFi-modem. Als je je WifiSpots uitzet, kun je zelf geen gebruik meer maken van andere WifiSpots. Om deze te deactiveren, ga je naar MijnDELTA.

Het uitzetten van het WiFi-signaal op je modem zorgt er niet voor dat ook je WifiSpot gedeactiveerd wordt.  

Handleidingen voor het instellen van WifiSpots 

Bekijk de handleidingen hieronder om per apparaat te zien hoe je WifiSpots zo eenvoudig mogelijk instelt op al je apparaten.

Bekijk de handleidingen

 

 

WifiSpots locaties

De oranje kleur op deze kaart geeft aan waar WifiSpots van DELTA te vinden zijn. De bolletjes geven een indicatie van de dekking van het WifiSpots-netwerk weer. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Veiligheid

WifiSpots van DELTA gaan via een beveiligde internetverbinding die gescheiden is van je privéinternetverbinding. Daardoor is je internetverkeer versleuteld en niet zichtbaar voor andere WifiSpot-gebruikers. Je privacy blijft daardoor gewaarborgd. Ook je internetsnelheid blijft gelijk.

Veiligheidscertificaten

Bij DELTA kun je een veiligheidscertificaat installeren op het apparaat waarmee je verbinding maakt met een WifiSpot. Daarmee weet je altijd zeker dat je verbinding maakt met WifiSpots van DELTA of Ziggo. Zonder certificaat is je apparaat vatbaarder voor onveilige nephotspots. Je kunt het veiligheidscertificaat downloaden bij de handleidingen. Wil je verbinding maken met een WifiSpot van Ziggo, dan moet het veiligheidscertificaat geïnstalleerd zijn op het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.

Infographic Beveiligingcertificaten DELTA WifiSpots

Heb je vragen over WifiSpots?

Wil je meer informatie over de WifiSpots? Via de veelgestelde vragen en het Serviceforum krijg je de ondersteuning die je nodig hebt.

Bekijk de veelgestelde vragen