Kies je webmail

FOX

<p>FOX</p>

Buitengewone verhalen vertellen, dat is waar seriezender FOX voor staat. De verhalen van internationale hitseries als The Walking Dead, The Gifted, The X-Files, This is Us, Deep State, Prison Break en Empire passen daar dan ook perfect bij. Deze series worden vaak als eerste en kort na de Amerikaanse premieres in Nederland uitgezonden op FOX, waarmee de zender de pay-off ‘The Best. First’ onderstreept.

Vanaf dit seizoen is er ook live voetbal te zien op FOX. Voetbalfans worden ruimschoots bediend op FOX met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag-en maandagavond, live wedstrijden uit de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de collega’s van FOX Sports, waarmee de hoogste kwaliteit in sportverslaggeving gewaarborgd wordt en ook andere programma’s en competities van FOX Sports onder de aandacht worden gebracht.

Beschrijving van de zender

FOX

Kanaal HD Tweede scherm
013

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.