Kies je webmail

Veronica/DisneyXD

<p>Veronica/DisneyXD</p>

DisneyXD, dé televisiezender voor stoere jongens en meiden
Disney XD is een kindertelevisiezender, voornamelijk gericht op jongens tussen de 6 en 14 jaar, de zender is echter ook geschikt voor meisjes. Het kanaal heeft veel actie in de programmering en heeft ook meer onderwerpen die jongens aanspreken zoals voetbal, skaten en karate. Ga mee in de wereld van sport, gaming en avontuur. Dit alles met een grote dosis humor. De superfilms van Disney ontbreken natuurlijk ook niet. Disney XD is de stoere zender voor de jeugd. Vanzelfsprekend altijd met het kwaliteitsstempel van Disney (dus je kunt de kinderen gerust laten kijken).

Veronica richt zich op jong volwassenen (13 tot 35 jarigen) en is iets meer op mannen georiënteerd.

De zender is een nieuwe koers ingeslagen met een bewuste en meer betrokken programmering. De kijkers vormen een groep die hard leeft, hard werkt en hard geniet. Ze studeren of staan aan het begin van hun carrière en zijn ambitieuze pleziermakers: ze willen maximaal genieten, maar ook presteren en iets bereiken in het leven. Kernwoorden zijn: jong, ambitieus, eerlijk en zelfrelativerend met de nodige humor. De pijlers van Veronica zijn kwalitatieve Nederlandse tv-programma’s, actie & comedyseries en films. Bekende programma’s zijn De Grote Beurt, Waar is de Mol?, Top Gear, Criminal Minds, Numb3rs, NCIS en speelfilms.

Overdag is DisneyXD via dit kanaal te ontvangen.

Beschrijving van de zender

Veronica/DisneyXD

Kanaal HD Tweede scherm
008

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.