Internet was nog nooit zo snel

DELTA Fiberspeed, daarmee download je met maar liefst 1Gbit per seconde. Dat betekent razendsnel films streamen, muziek luisteren, gamen, mailen, internetten en downloaden. En dat allemaal tegelijk. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Controleer je adres

 

Gezin met kinderen

Razendsnel internet voor het hele gezin met DELTA Fiberspeed (1Gb)

Thuis is iedereen online. Surfen, streamen, gamen, vloggen, downloaden. En wat dacht je van al die apps en slimme apparaten die de hele dag door mb’s opslurpen? Voor je het weet is je film aan het bufferen omdat er boven een potje FIFA wordt gespeeld.

Met Fiberspeed 1Gb van DELTA is langzaam internet verleden tijd. Met maar liefst 1 Gbit per seconde kan iedereen tegelijkertijd Netflixen, YouTuben, gamen, muziek streamen en downloaden. Draadloos, razendsnel en stabiel. DELTA is klaar voor de toekomst. Doe je mee?

Gezin internetten Delta Fiberspeed

 


 

Domotica Delta Fiberspeed

 

Domotica

Slim huis? Snel internet! DELTA introduceert 1Gb Fiberspeed

Huizen worden steeds slimmer. Verwarming, verlichting, klimaatregeling en zelfs je koelkast is tegenwoordig online. En wat dacht je van al die apps op je smartphone die continu om verbinding vragen?

Een slim huis heeft snel internet nodig. Met Fiberspeed 1Gb van DELTA download je met maar liefst 1 Gbit (1000 mbit) per seconde. Dat betekent dat al die apparaten zonder problemen online zijn. En streamen, downloaden en uploaden (met 40 mbit per seconde) ging nog nooit zo snel. Zo wordt je huis slimmer met DELTA.


 

Thuiswerker of ondernemer

Altijd snel internet met DELTA Fiberspeed (1Gb)
Hard werken om wat van je bedrijf te maken vanuit huis of je bedrijfspand. En dat betekent veel downloaden, mailen, appen, skypen en online zijn. Tijd is geld, en daarom wil je niet wachten op je internetverbinding.
Met Fiberspeed 1Gb van DELTA krijg je razendsnel internet van maar liefst 1 Gbit per seconde (1000 mbit). Zo hoef je je nooit lang meer te wachten op grote bestanden of slecht beeld tijdens die belangrijke meeting. En met die 40Mbit uploadsnelheid voeg je supersnel grote bijlagen toe. Zo denkt DELTA met je mee.

Speciaal voor de ondernemer: extra uploadsnelheid; een vast IP-adres mogelijk; betalen op factuur en professionele zakelijke klantenservice
 

Thuiswerken Delta Fiberspeed

 

Welke snelheden kan ik halen met het Fiberspeed 1Gb abonnement? Voor Fiberspeed 1Gb is de maximale snelheid haalbaar als u de internetsnelheid meet met 2 (LAN)poorten tegelijkertijd. Bij het meten via 1 poort haalt u een snelheid van 930-940 Mbit/seconde

Internet Fiberspeed 1 GB Zakelijk Fiberspeed 1 GB
Prijs €125,-* €125,-*
Downloadsnelheid 1000 1000
Uploadsnelheid 40 45
Gratis installatie door monteur
Gratis WiFi modem in bruikleen
Gratis WIFI spots
TV Fiberspeed 1 GB Zakelijk Fiberspeed 1 GB
95+ zenders (35 HD)
TV kijken via de Delta TV App
Gratis FOX Sports Eredivisie
Gratis Delta PlusPakket
Vaste telefonie: Basis bellen

*Prijzen zijn per maand, prijzen Zakelijk zijn exclusief BTW