Ons digitale netwerk verbindt Zeeuwen met elkaar en met de rest van de wereld. Maar we gaan verder en zorgen dat je ook in huis het beste internet van Zeeland ervaart. Dus razendsnel en zonder storingen. Daar doen we het voor!


Bekijk en bestel

 

Kabelinternet blijvend sneller dan internet via de telefoonlijn (DSL)kabel vs dsl

Via het stabiele Zeeuwse kabelnetwerk krijg je razendsnel internet. Tot wel 400 Mb per seconde. Dat is veel sneller dan onze concurrenten in Zeeland kunnen leveren, die hun digitale diensten via de telefoonlijn (ADSL of VDSL) aanbieden. En dat grote verschil is blijvend.
 

Bekijk de verschillen

Het beste internet van Zeeland is

HBIVZ

Ontdek waar het internet van DELTA allemaal voor staat. Onder andere voor de beste en snelste Netflix verbinding in Zeeland en met de hele familie moeiteloos tegelijk online op meerdere apparaten.


 

Ontdek

Score Providermonitor Consumentenbond: 8Cons 8

DELTA biedt in Zeeland de beste kwaliteit digitale tv volgens de consumentenbond. Dat blijkt uit de providermonitor van het 1e kwartaal 2017. Landelijk staan we zelfs op de 2e plaats van alle Alles-in-1-providers. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Onze klanten waarderen de Alles-in-1-pakketten van DELTA met het rapportcijfer 8.

Lees verder

DELTA gaat verder in Techniek

Techniek heeft bij DELTA vooral te maken met internet. Met ons netwerk, maar ook met internettoepassingen zoals huisautomatisering.


 

Tips om je WiFi te versnellen
Wifi versnellen

 In huis is de snelheid en het bereik van je WiFi-verbinding is afhankelijk van veel factoren. Wij helpen je op weg: zo haal je het maximale uit je WiFi!

Bekijk alle servicevideo's

Een monteur die alles regelt

Bij het beste internet van Zeeland past ook de beste service. Daarom gaan onze monteurs pas weg als álles werkt. Neem Sander: “Ik sluit veel nieuwe klanten aan op ons netwerk. Maar ik doe meer: ik controleer gelijk of op zolder WiFi ook goed werkt en installeer de TV-app voor de klant