Met Film1 GO heb je overal in Nederland toegang tot honderden films. Elke week komen er nieuwe films online die je kijkt via je tablet, laptop, smartphone of pc. En heb je even geen tijd meer? Dan zet je de film stop en kijk je later verder. Op elk apparaat. Film1 GO is onderdeel van Film1 en download je gratis bij een Film1-pakket.

Bestel direct

Hoe werkt het?

PC of Mac

Surf naar film1.nl/go om gebruik te maken van Film1 GO. Log vervolgens in met je smartcardnummer en postcode.

iPad/iPhone

Download de Film1 App via de Appstore van Apple. Log vervolgens in met je smartcardnummer en postcode.

Android

Kijk of de app beschikbaar is in de Google Play Store. Log vervolgens in met je smartcardnummer en postcode.

Windows 8/Linux

Film1 GO is nog niet beschikbaar voor Windows 8 of Linux.

Let op: voer het smartcardnummer in waarop Film1 is geactiveerd. Heb je Film1 op meerdere smartcardnummers geactiveerd, probeer dan uit met welk smartcardnummer de aanmelding lukt. Vanwege het voorkomen van fraude is het helaas niet mogelijk om in te loggen met alle smartcardnummers waarop Film1 geactiveerd staat.

Film1 GO is een gratis dienst voor iedereen met een Film1-pakket. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Let wel op dat telecomproviders extra kosten in rekening kunnen brengen voor datagebruik, indien je niet via een WiFi-verbinding kijkt. 

Film1

Film1 mag je niet missen als filmliefhebber. Via de vier kanalen en HD-kanaal van Film1 haal je de beste komedies, thrillers, speelfilms, series en nog veel meer in huis. Iedere maand zijn er meer dan dertig films die in première gaan. Bestel Film1 hier.

Veelgestelde vragen

Problemen met inloggen?

Bekijk de veelgestelde vragen (zoek op trefwoord: 'Film1 GO') of stel je vraag op het forum. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Heb je een vraag over Film1? Neem dan contact op met Film1 via klantenservice@film1.nl.

Werkt de app niet goed op je smartphone of tablet?

Sluit de applicatie af door dubbel te klikken op de ‘home’-button (er verschijnt een balk onderin met openstaande apps). Houd een van de apps een paar seconden ingedrukt (de apps gaan nu wiebelen). Druk op het rode minnetje bij de Film1-app. Druk daarna weer op de home-button. De app is nu afgesloten en kun je opnieuw openen. Helpt dit niet, dan raden wij aan de app te verwijderen van je smartphone of tablet. Download de app daarna opnieuw.

Werkt Film1 GO niet op je laptop of pc?

Probeer de volgende systeemtest uit zodra Film1 GO niet goed functioneert op je laptop of pc: film1.nl/go/systeemtest.php.

Bestel direct