Beleef digitale tv in de beste beeld- en geluidskwaliteit en met het meest uitgebreide zenderaanbod met Digitale TV van DELTA.

Digitaal kijken met smartcard

Digitaal met smartcard

Uitgebreid digitaal zenderpakket

Installeren Digitale TV Module (CI+)?

Bekijk de video

Wat heb je nodig?

Je kunt op twee manieren het volledige digitale tv aanbod ontvangen: met digitale tv module (CI+) of een digitale ontvanger. In beide gevallen heb je bovendien het Startpakket van DELTA Digitale TV nodig. Daarin zit de Smartcard die je in de digitale ontvanger of CI+ module steekt.

Digitale TV Module (CI+)

Digitaal TV kijken met smartcard

Voor het gebruik van een CI+ module moet je televisie geschikt zijn voor een CI+ module. DELTA adviseert om een CI+ module te gebruiken met door ons gecertificeerde CI+ televisies. Hieronder kun je controleren of je televisietoestel door DELTA gecertificeerd is.
 

Digitale ontvanger

Digitaal met digitale ontvanger

Het voordeel van een digitale ontvanger is dat deze in combinatie met alle tv-toestellen werkt én dat je er rechtstreeks een tuner voor ontvangst van digitale radio op aan kunt sluiten. Het nadeel is dat er een extra kastje bij de tv komt en dat je een extra afstandsbediening krijgt.

Gecertificeerde tv's 

Om digitaal te kijken met Digitale TV Module (CI+) heb je een gecertificeerde televisie nodig. Controleer in het overzicht van gecertificeerde toestellen of jouw tv geschikt is voor een Digitale TV Module (CI+).

Overzicht van gecertificeerde tv's

Zenderoverzicht

zenderoverzicht TV icoon

Bekijk het volledige zenderoverzicht van digitale tv met smartcard

 

Bekijk het zenderoverzicht

Startpakket Digitale TV

Het Startpakket Digitale TV, digitale ontvangers  en Digitale TV Modules kun je vinden bij onze dealers bij je in de buurt of in onze webwinkel.

Daarnaast kun je in onze webwinkel ook terecht voor onder andere externe harde schijven voor de settop box, HUMAX afstandsbedieningen en meer.

Naar de webwinkel

Extra zenderpakketten

Kijk je digitale televisie en wil je meer zenders ontvangen?

Bestel dan een extra zenderpakket om de nieuwste series, spannendste films en live sportwedstrijden te kijken.

 

 

Extra zenderpakket bestellen