De Stingray Music app

De Stingray Music mobiele app is een gratis extra service bij de Stingray Music audiokanalen (radio), die beschikbaar zijn via DELTA. Met behulp van de app kan de gebruiker overal naar dezelfde kanalen als thuis luisteren. Elk Stingray Music kanaal biedt tot 3000 verschillende tracks en is non-stop beschikbaar. Daarnaast kunnen gebruikers ook 2000 Vibes kanalen in 100 genres ontdekken. Deze specifieke kanalen zijn samengesteld voor elke activiteit, stemming en gelegenheid. Elk Vibes kanaal heeft minimaal 150 tracks (tot 2000) en biedt gemiddeld 10 tot 12 uur muziek. De Stingray Music app biedt een breed scala aan onbeperkte muziekopties en de mogelijkheid om luisterervaringen te creëren, die de verwachtingen overtreffen. De app werd in 2014 gelanceerd en telt nu zo’n 1 miljoen gebruikers. Elke week besteden muziekfans gemiddeld vijf uur aan het luisteren naar hun favoriete nummers en artiesten!

Abonnees van DELTA krijgen toegang tot de Stingray Music mobiele app door deze app te downloaden in de App Store en Google Play Store, voor zowel de mobiele telefoon als de iPad. Vervolgens authentiseren via de Stingray Music kanalen op TV, met behulp van zogenaamde audio inprenting technologie (zie gebruikershandleiding).

Download nu de app

Introductie Vibes kanalen

Vibes kanalen werden voor het eerst gelanceerd in Canada. In totaal zijn er meer dan 50 Vibes kanalen speciaal gemaakt voor Nederland, door een team met Nederlandse ervaren muziekprogrammeurs van Stingray. Door het combineren van filters bieden deze kanalen de best mogelijke luisterervaring voor alle situaties. Gewoon happy, zin om te dansen of in een avontuurlijke bui?

Overwerken, uitslapen of zonnebaden bij het zwembad? Zin in pop, rock, hip-hop, indie of electro? Het is allemaal mogelijk.

Kenmerken van de Stingray Music mobiele app met Vibes kanalen

  • Onbeperkt: toegang tot al je favoriete audio-televisiezenders en 2.000 extra Vibes kanalen.
  • Gepersonaliseerd: krijg aanbevelingen op basis van je smaak, voorkeuren en luistergeschiedenis.
  • Samengesteld: Alle kanalen worden geprogrammeerd door muziekexperts uit de hele wereld.
  • Eenvoudig: direct toegang met behulp van een audiosignaal via je tv-aanbieder of met een enkele login.
  • Social: inloggen en delen via je Facebook account.
  • Geen reclame. Geen onderbrekingen. Alleen geweldige muziek.

Klik hier voor informatie over Stingray Music en de beschikbare audiokanalen.