Meer internationale sportwedstrijden op Eurosport 2
Eurosport 2 is het tv-kanaal van spectaculaire sporten als basketbal en Australian football, extreme sports en auto- en motorsporten. En van extra LIVE verslaglegging bij snooker, tennis Grand Slams en Olympische zomer- en wintersporten. Eurosport is ook ‘Home of de experts’. Voormalig topsporters als Nicolien Sauerbreij, Herbert Cool, Michel Butter, Sabine Appelmans, Karsten Kroon, Kristie Boogert, Haya Lenards, Peter Bom, Rob Geurts, Inge Dekker en Ron Berteling zijn als (co-)commentator aan de zender verbonden.. Eurosport 2  is in januari Zender van de Maand bij DELTA, zodoende door alle digitale kijkers (met smartcard) te ontvangen via kanaal 12

eurosport

Tennis
In januari is het weer tijd voor de de Australian Open en de Hopman Cup. Weet Roger Federer voor de derde keer op rij de Australian Open te winnen en hoe ver komt onze eigen Kiki Bertens tijdens de eerste Grand Slam van het jaar? Bij Eurosport hoef je vanaf de kwalificaties tot aan de finale niks te missen van de Australian Open. Kijk de Australian Open en de Hopman Cup live op Eurosport 2.

Rodelen
De rodelaars verblijven ook dit jaar weer in het Duitse Königssee voor de Wereldbekerwedstrijden. Vorig jaar ging de Oostenrijker Wolfgang Kindl en de Duitse Natalie Geisenberger er met de gouden medailles vandoor. Voor Kindl was het zijn tweede gouden medaille op rij. Of Kindl en Geisenberger er ook dit jaar weer met de gouden medailles vandoor gaan, zie je live op Eurosport 2.

Darts
Na twee jaar keert het BDO World Darts Championship weer terug op Eurosport! In januari kun je acht dagen lang genieten van top darts. Welke darter lukt het, om net als Raymond van Barneveld, zijn carrière een boost te geven in de Lakeside Country Club? Op Eurosport 2 mis je geen worp van het prestigieuze World Darts Championship.

Snooker
In januari wordt er volop gesnookerd. In de eerste maand van 2019 staat het Masters in London toernooi op het programma. Het hele toernooi is te zien op Eurosport 2. Wie gaat er met de winst vandoor op een van de meest prestigieuze toernooien van het seizoen? Mis niets en schakel elke dag in om de bekendste stoters ter wereld te zien schitteren in London.

Kunstrijden
In januari is het ook weer tijd voor het EK kunstrijden. In Minsk strijden de beste Europese kunstschaatsers om de Europees titel. Bij de mannen is het de Spanjaard Javier Fernández die de laatste zes Europese titels wist te veroveren. Bij de duo’s gaan de Russen Evgenia Tarasova en Vladimir Morozov voor de derde zege op rij. Op Eurosport 2 hoef je geen moment te missen van het EK kunstrijden.

Wintersport
Wintersportliefhebbers kunnen in januari weer genieten van meerdere wereldbekerwedstrijden. Zo zendt Eurosport 2 de wereldbekerwedstrijden van het langlaufen, noordse combinatie en alpineskiën uit. Mis op Eurosport 2 geen enkele wereldbekerwedstrijd in het wintersportseizoen.logo

Eurosport 2 na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!

Euroscoop
eurosport

Op stap met een weekendtas van Eurosport?
Voor nóg meer topsport kijk je naar de Zender van de Maand januari, naar Eurosport 2. Je hoeft niets meer te missen, want op Eurosport 2 is een variatie aan sporten te zien! Als Zender van de Maand geeft Eurosport weekendtassen weg. Wil je bij jouw ‘weekendje weg’ het een en ander meenemen in deze speciale Eurosport- tas, geef dan antwoord op onderstaande vraag en wie weet haal je die weekendtas van Eurosport in huis. Mail voor 1 februari 2019 jouw antwoord naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. Eurosport 2 (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden).
 
Via welk kanaalnummer is Eurosport 2 bij DELTA te ontvangen?


Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Prijs is exclusief de kosten voor drank, etenswaar, vervoer en eventuele andere bijkomende kosten. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 20 februari 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.