FashionTV, mode en trends
Fashion, modellen, modeshows, make-up en de laatste trends. Bij FashionTV zit je front row bij de grootste shows. Volg de ontwerpers wanneer ze zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie. Daarnaast zie je bij FashionTV alle nieuwtjes rondom mode, ontwerpers, catwalk shows en feesten. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalk shows en photoshoots. FashionTV is in november Zender van de Maand bij DELTA, zodoende door alle digitale kijkers (met smartcard en HD-geschikte apparatuur) te ontvangen via kanaal 12.

afb. mtv

In november op FashionTV: de Victoria's Secret Fashion Show!
FashionTV staat in november in het teken van de Victoria's Secret Fashion Show. Natuurlijk zie je de Angels, waaronder Adriana Lima, Candice Swanepoel en Romee Strijd. Maar dit jaar zijn er ook een aantal nieuwkomers, waaronder de Nederlandse Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt.

MTV

FashionTV na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!

prijsvr. mtv

Surprise box voor jou?
Ben jij gek op verrassingen? FashionTV geeft deze maand, speciaal als Zender van de Maand, een surprise box (inclusief een fashion cheque t.w.v. € 50,00) weg! Beantwoord de onderstaande vraag en mail jouw, hopelijk goede antwoord, voor 1 december a.s. naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. FashionTV (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden) en wie weet is de surprise box binnenkort van jou!

Welke van de onderstaande modellen is niet in Nederland geboren?

A. Romee Strijd
B. Doutzen Kroes 
C. Gigi Hadid

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 20 december 2018 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.