ONS biedt meer, veel meer

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series en comedy’s, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.
Bij ONS zie je herkenbare programma’s uit en over het verleden. Programma’s die je een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als De Wrekers, Medisch Centrum West, James Herriot, Oh Moeder wat is het Heet, ‘Allo ‘Allo en On the Buses. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen. ONS biedt mee: natuurprogramma’s als Ontdek je Plekje. Films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber. Er is ook aandacht voor ‘het goede leven’, met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier. Uiteraard zie je bij ONS echte beelden van vroeger in archiefprogramma’s als Een Bijzonder Jaar, De Gouden Jaren en Mijlpalen van de 20e eeuw. De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement. En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en in De Plaat Blijft Hangen zie je muziekclips uit de jaren ‘70 en ‘80. Haal de dansschoenen maar uit de kast! ONS is in maart Zender van de Maand bij DELTA, zodoende door alle digitale kijkers (met smartcard) te ontvangen via kanaal 12.

ONS

In maart staan er mooie dingen op het programma

In deze derde maand van het jaar zie je o.a. een aantal films van de legendarische Franse komiek Louis de Funès en keert de klassieke sitcom The Beverly Hillbillies terug op televisie. In Vintage Roads - Great and Small neemt men je mee door prachtige Britse landschappen. Er doet ook nog andere dokter zijn intrede: Doctor Finlay. Behalve dit heeft ONS in maart ook een aantal andere films in de programmering opgenomen.

Louis de Funès

Hij is één van de bekendste Franse acteurs uit de  geschiedenis. Vrijwel iedereen kent hem uit de legendarische Gendarme-films, maar de Franse koning van de lach heeft nog veel meer gedaan. Tijdens zijn imposante filmcarrière speelde hij in meer dan 100 films. Op 6, 13 en 20 maart (21.00 uur) is er die dag een film van hem te bekijken, resp. Faites Sauter la Banque! (1964), Pouic-Pouic (1963) en L’Avare (1980).

The Beverly Hillbillies

De familie Clampett! Jed, een aardige man die plotsklaps miljonair is geworden door de olie. Granny, een oud en nors omaatje. Elly May, bloedmooi en blond. Jethro Bodine, de domme neef van Jed die zijn eigen kracht niet kent. En Duke, de trouwe ‘meedogenloze’ hond. De serie geldt als één van de meest succesvolle Amerikaanse sitcoms ooit. Uitzending vanaf 13 maart elke woensdag 17.00 uur (herhaling zondag om 16.30 uur).

Vintage Roads – Great and Small

James Herriot (All Creatures Great and Small) is nog altijd één van de best bekeken series bij ONS. In Vintage Roads - Great and Small zie je twee populaire acteurs uit deze serie terug: Christopher Timothy (James Herriot) en Peter Davison (Tristan Farnon). Zij kruipen samen in een klassieke auto en leggen de A30 af, een weg die uit de 18e eeuw stamt en de heren van Londen helemaal tot aan Land’s End brengt. Dwars door de meest prachtige Britse landschappen. Uitzending vanaf 1 maart elke vrijdag 19.00 uur (herhaling zondag om 16.00 uur).

Doctor Finlay

Finlay, een charmante plattelandsarts, komt kort na de Tweede Wereldoorlog, tot zijn vreugde, terug in de praktijk waar hij voorheen als huisarts werkte. Hoewel hij een warm onthaal krijgt, wordt hij geplaagd door allerlei twijfels. Uitzending vanaf 18 maart elke maandag 16.00 en 22.00 uur (herhaling zondag 22.30 uur).

Films

The Rescuers (2014) - woensdag 6 maart 18.00 uur
Menuet (1982) - woensdag 13 maart 18.00 uur
Foul Play (1978) - woensdag 20 maart 18.00 uur 
Dagboek van een Oude Dwaas (1987) - woensdag 27 maart 18.00 uur 
Are You Being Served? (1977) - woensdag 27 maart 21.00 uur 


Logo ONS
ONS na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!
 
Prijsvraag

Win DVD-box The Flying Doctors

Eén van de veel bekeken, nostalgische programma’s op ONS is The Flying Doctors, met als eerste dokters Tom Callaghan en Chris Randall. Dankzij ONS maak je nu kans op een DVD-box van de eerste 4 seizoenen van deze geweldige serie. Mail voor 1 april 2019 het juiste antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. ONS (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden) en wie weet zit je binnenkort te genieten van alle avonturen van ooit …

In welk werelddeel speelde de serie The Flying Doctors zich af?
A. Europa
B. Afrika
C. Australië

 
Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 17 april 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.