Jij zit in september front row bij alle grote fashion shows!

Op FashionTV kijk je in september vanuit jouw woonkamer de grootste fashion shows van over de hele wereld, waaronder Parijs, Londen, Milaan en New York.
Volg de glamoureus levensstijl van wereldberoemde fotografen en de best betaalde en mooiste modellen ter wereld en zie hoe de ontwerpers zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie. Daarnaast zie je bij FashionTV alle nieuwtjes rondom mode, catwalk shows en feesten. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalk shows en photoshoots.

FashionTV is heel de maand september gratis te zien via kanaal 12. Wil je na september ook nog blijven kijken naar FashionTV? Schakel dan naar kanaal 357. 

  • FashionTV zit in het Pluspakket voor slechts € 11,00 per maand (gratis bij Alles-in-1 Super)
  • FashionTV zit in het Totaalpakket voor € 50,00 per maand; hierbij ontvang je álle extra zenderpakketten (excl. Erotiekpakket)

photographers

Photographers

Bekijk de wereld door de ogen van een topfotograaf wanneer ze op de meest exotische plekken, schitterende modellen vastleggen op hun camera. FashionTV laat je genieten van de kunst van high fashion fotografie, door je een kijkje achter de schermen te geven.

fashion flix

Fashion Flix

Ervaar de grootste collectie van modefilms met FashionTV! Je kan uit honderden modefilms kiezen; kijk onder andere naar films over de grootste ontwerpers. Ook modehuizen en de meest iconische modellen zijn te vinden bij Fashion Flix. Dit alles wordt geregisseerd door 's werelds meest toonaangevende filmregisseurs in dit genre. Je ziet het bij FashionTv!

FashionWeeks

Fashion Weeks

Fashion TV brengt je de laatste verslaggeving tijdens 's werelds grootste FashionWeeks. Je ziet de beste shows, backstage-momenten en je zit op de eerste rij van de grootste merken en ontwerpers!

WINACTIE: win jij deze prachtige clutch?

clutchFashion TV geeft als Zender van de Maand een prachtige clutch van Diane von Furstenberg weg. Als jij weet uit welke provincie Doutzen Kroes komt, dan maak jij kans op dit collectors item.

Mail voor 1 oktober 2019 jouw antwoord naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. Clutch Fashion TV (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden) en wie weet is deze prijs straks van jou!

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 25 oktober 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

---------------------------------------------------------------------------------------