Stingray DJAZZ, living the world of jazz

Stingray DJAZZ is de enige televisiezender gewijd aan jazz verwante genres. De jazzwereld van Stingray DJAZZ kent geen grenzen. Van bebop tot jazz fusion, van reggae tot funk en blues, Stingray DJAZZ heeft het allemaal… en nog veel meer. Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia, Stingray DJAZZ brengt de jazz je huis binnen die je nergens anders te zien krijgt. Kijk naar Stingray DJAZZ voor de jazz waar je al van houdt, maar ontdek ook nieuwe genres en artiesten. Stingray DJAZZ is in juni Zender van de Maand bij DELTA, zodoende door alle digitale kijkers (met smartcard) te ontvangen via kanaal 12.

Stingray DJAZZ biedt je een unieke selectie van zeldzame documentaires, persoonlijke portretten, beelden van achter de schermen en exclusieve interviews. Stingray DJAZZ inspireert en boeit je met de beste concerten, optredens en documentaires van over de hele wereld, met eigentijdse visionairen, opkomende virtuozen, en de tijdloze legendes van de afgelopen decennia. Elke maand staat een speciaal thema centraal en worden concerten en documentaires uit een bepaald land of werelddeel uitgezonden. Ook artiesten staan centraal bij Stingray DJAZZ. Dit zijn artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van jazz of jazz-gerelateerde muziek. Jazz leeft op Stingray DJAZZ, de hele dag, iedere dag!

Highlights Horse Country TV

 

Zin in de allernieuwste jazz van dit moment? Modern Jazz biedt je de meeslepende hedendaagse post-bop, avant-garde, en free jazz van de meest grensverleggende musici van deze tijd. Of heb je zin in een kijkje in de keuken van topmusici? Studio Jams neemt je mee naar één van de beroemdste opnamestudio’s ter wereld, waar je een veelzijdige reeks uitstekende jazzmusici aan het werk ziet. Rhythm neemt je mee op een muzikale wereldreis: verwacht het onverwachte bij de onweerstaanbare percussieritmes van de wereldmuziek. Orchestra presenteert de grootste optredens van de beste jazzmusici van nu met eigentijdse begeleiding door voltallige orkesten. Zet je schrap en laat je omverblazen! Niets ontroert en geeft je zo’n kippenvel als soul en neo-soul. Kijk naar Soul en wentel je in het talent van de beste stemmen en musici aller tijden. Eén is soms al genoeg! In Soloist zie je unieke solo-optredens van jazzvirtuozen. Verbluffende en weergaloze muzikaliteit: ga er maar voor zitten! Zoals de blues is er geen tweede - het is de hoeksteen van de Amerikaanse muziek waarin de ups en downs van het leven worden uitgedrukt. Blues nodigt je uit kennis te maken met de pionierende oervaders van de blues én de jonge, inspirerende bluesmuzikanten van nu. Vocal plaatst het talent van de beste eigentijdse jazzvocalisten in de schijnwerpers. Een feest voor de oren en krijg je gewoon niet genoeg van jazz? Kijk dan naar Bites; een zorgvuldige, unieke selectie van nummers en korte optredens uit elk jazzgenres en uit ieder tijdperk.

Stingray DJAZZ

Stingray DJAZZ na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!

Prijsvraag Stingray DJAZZ

Prijsvraag Stringray DJAZZ

Lekker luieren op de Lamzac van Stingray DJAZZ?

Jazzmuziek is overal op de wereld een geliefde muzieksoort. Hoogste tijd dat Stingray DJAZZ de maand juni als Zender van de Maand wordt doorgegeven. Om dit te ‘vieren’ geeft Stingray DJAZZ fantastische prijzen weg. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een Lamzac of een Ixxi! Geef voor 1 juli a.s. het juiste antwoord op onderstaande vraag middels een mailtje naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. DJAZZ (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden). Straks zo’n mooie prijs in huis?

Welke artiest past niet in dit rijtje?
•    Charles Bradley
•    Justin Timberlake
•    BB King
 
Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaars krijgen uiterlijk 25 juli 2018 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.