Animal Planet

laat je eerst voelen, dan pas denken Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild. De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet ons oerinstinct aan. Animal Planet is in mei Zender van de Maand bij DELTA, zodoende door alle digitale kijkers (met smartcard) te ontvangen via kanaal 12.

highlights ap

Lone Star Law

Alles is groter in Texas, en zo ook het werkgebied van de jachtopzieners die de natuurgebieden beschermen en waken over de 27 miljoen inwoners van de Lone Star-staat. Ze surveilleren in een gebied van bijna 650.000 vierkante kilometer dat bestaat uit woestijnen, meren, dennenbossen, rivierarmen, vlaktes en kustlijn. Wat het probleem ook is, de jachtopzieners weten hoe ze het moeten aanpakken; ze redden alligators, vangen overlast gevende wasberen, spreken dronken bootbestuurders aan en ondervragen illegale vissers. Het is belangrijk werk in een uitgestrekt gebied, maar de Texaanse jachtopzieners zijn op alles voorbereid. Uitzending vanaf donderdag 2 mei, 18.15 uur.

Evan Goes Wild

De op Instagram razend populaire dierenarts Evan Antin reist de wereld over om exotische wilde dieren te observeren en te helpen. Hoewel hij in Kansas is opgegroeid, strekt zijn dierenliefde zich wereldwijd uit en hij heeft dan ook een lange lijst van dieren die hij graag in hun natuurlijke omgeving wil bewonderen. In deze serie krijgt hij de kans zijn passie te volgen; hij gaat zwemmen met bultruggen en citroenhaaien voor de kust van Tahiti, redt verweesde beermarterbaby's, worstelt met Indische varanen in de Filipijnen en wandelt met olifanten in Nepal. Bij elk avontuur zet dr. Evan zijn medische kennis in om dieren in nood te helpen. Uitzending vanaf vrijdag 10 mei, 18.15 uur.

Dr. Jeff: Rocky Mountain

Vet Voor dierenarts dr. Jeff Young uit Denver en zijn 40 medewerkers is er niet zoiets als een 'gewone dag'; elke dag behandelen ze weer andere aandoeningen en verwondingen bij allerlei soorten dieren. Met 100.000 klanten is dr. Jeff een van de drukste dierenartsen van de VS. Ook in dit seizoen krijgt hij weer bijzondere gevallen in zijn behandelkamer, waaronder een jonge boxer met een ongewone tumor en een slang die al een half jaar niets heeft gegeten. Naast het werk in de kliniek bezoekt het team ook een wolvenreservaat in de wildernis van Colorado. Of het nu gaat om het herplaatsen van een schildpad of het steriliseren van kittens: het team van dierenkliniek Planned Pethood Plus staat altijd klaar om te helpen. Uitzending vanaf vrijdag 31 mei, 19.10 uur.

 logo ap

Animal Planet na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!

zvdmnd mei

Animal Planet geeft tablet weg

Je hoort vaak dat een hond op zijn baasjes lijkt, maar je kunt natuurlijk ook op een dier lijken zonder dat deze naast je ligt in de huiskamer. Animal Planet is reuzebenieuwd op welk dier jij denkt te lijken en geeft daarom een tablet weg voor het origineelste, grappigste en/of meest verrassende antwoord. Mail voor 1 juni 2019 jouw antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. Animal Planet (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden) en wie weet heb jij straks de tablet op jouw schoot liggen!

 

 Op welk dier lijk jij het meest en waarom?

 

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 19 juni 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd