Nicktoons! Voor jonge animatieliefhebbers

Nicktoons is een zender voor de jeugd die niet zonder cartoons kan. Speciaal voor hen worden de beste series vol actie, humor, animatie en live action uitgezonden. Hits zoals het populaire Yu-Gi-Oh!, Bakugan en Transformers komen dagelijks voorbij. Overdag zijn alle cartoons in het Nederlands, 's avonds vanaf 21.00 uur worden de cartoons in het Engels uitgezonden. Nicktoons is er 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Teenage Mutant Ninja Turtles

De vier gemuteerde turtles Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn uit de riolen gekropen en zijn vol bewondering de straten van New York City aan het ontdekken. Daarbij komen ze vaak in gevecht met met de supermachtige mutanten en ontwikkelen de turtles zich tot de helden van de stad.

tmnt

Supah Ninjas

Wanneer Mike Fukanaga erachter komt dat hij afstamt van een lange reeks Ninja’s staat zijn leven op zijn kop. Samen met zijn vrienden Owen en Amanda leert Mike’s opa hem de kneepjes van het Ninja-vak, zodat de Super Ninja’s voorbereid zijn om af te kunnen rekenen met superschurken.

supah

Catdog

CatDog gaat over een Siamese tweeling met twee hoofden. Aan de ene kant zit de rustige en intelligente Cat. En aan de andere kant zit de naïeve en optimistische Dog. Door de grote verschillen in karakter ontstaan er tussen de twee vaak spanningen. Desondanks zijn ze toch de grootste vrienden.

catdog