De leukste muziekzender voor de jeugd

NickMusic is de kindvriendelijke reclame-vrije muziekzender. De zender staat bol van de leukste muziekclips van dit moment, met de hele dag de coolste Nederlandstalige en internationale artiesten. Alle populaire hits komen voorbij! Ook is er elke week een Top 3 met een speciaal wekelijks thema. Gewoonlijk is NickMusic te ontvangen met het Pluspakket, maar in de maand juli door alle digitale kijkers (met smartcard) te ontvangen via kanaal 12, als Zender van de Maand.

NickMusic

NickMusic na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!

Nickelodeon Familie Festival

Nickelodeon Familie Festival

Om te vieren dat NickMusic Zender van de Maand is geven zij een te gekke prijs weg! Op zondag 25 augustus wordt het strand van Almere weer omgetoverd tot een waanzinnig festival terrein waar voor ieder wat te beleven is.

NickMusic

Geniet van optredens van bekende Nederlandse artiesten, Meet & Greets met jullie favoriete YouTube sterren, bloggers en ontmoetingen met Nickelodeon en Nick Jr. helden. Voor de allerkleinsten is er een speciale Nick Jr. Playzone. Op het festivalterrein vind je ook allerlei leuke eettentjes, terrassen met lekkers voor kinderen en ouders. Een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden.

Doe mee en win!

Wil je hierbij zijn? Mail dan voor 1 augustus 2019 jouw antwoord naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. NickMusic (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden) en wie weet zit jij straks te genieten van het festival op het strand van Almere. Door mee te doen met de prijsvraag maak je kans op maar liefst 4 kaarten. Meer informatie over het festival vind je hier: festival.nickelodeon.nl.

Welk Nickelodeon karakter bestaat dit jaar twintig jaar?

  1. Henry Danger
  2. Huize Herrie
  3. SpongeBob


 Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 10 augustus 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.