Fine Living, lifestyle, innovatie en design
Met een select gezelschap lifestyle goeroes, innovatieve ontwerpers, mode-experts en chef-koks van over de hele wereld biedt Fine Living talrijke leuke, frisse ideeën voor ieder aspect van het leven. De programma’s van Fine Living worden gepresenteerd door krachtige en verrassende presentatoren die je helpen jouw leven te ontwerpen. Zo laat presentator Drew Waters de meest luxe campers zien en krijg je een kijkje achter de schermen bij de bouw van elite huizen in Manhattan met Stephen Fanuka. De programmering vormt een inspirerende mix van modern wonen en design entertainmentshows van over de hele wereld. Fine Living is in augustus Zender van de Maand bij Delta, zodoende door digitale kijkers (met smartcard en de nieuwere HD settop boxen) te ontvangen via kanaal 12.

afb

Million Dollar Contractor 
Krijg een kijkje achter de schermen bij de bouw van de meest elite huizen van Manhattan, met aannemer van de sterren Stephen Fanuka. Samen met zijn deskundige team werkt Stephen aan een aantal ongelooflijke projecten. Het tweede seizoen gaat in september in première. We zien de renovatie van een appartement met meer dan 100 jaar geschiedenis. Bovendien werkt Stephen samen met sterrenkok Marcus Samuelson aan het renoveren van een keuken in een YMCA in Harlem. Tijdens de serie deelt Stephen ook een aantal tips en trucs die handig kunnen zijn voor beginnende doe-het-zelvers en iedereen die erover denkt om zijn eigen huis te renoveren. Vanaf 14 september elke vrijdag een dubbele aflevering (20.00 uur).

afb.

Fine Living na deze maand ook blijven ontvangen? Bestel dan het Pluspakket!


afb.

Win een SPA dag voor twee personen met Fine Living!
Toe aan een dagje ontspannen? Bij Fine Living kun je deze maand een SPA voucher voor twee personen winnen van Wellnessresort Goes. Deze prijs is inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, lunch en diner. Mail jouw antwoord op onderstaande vraag voor 1 oktober a.s. naar prijsvraag@delta.nl o.v.v. Fine Living (vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden). Doe mee en wie weet geniet jij binnenkort van een ontspannend dagje in Goes!

Op welk kanaalnummer en via welk pakket is Fine Living normaliter bij Delta te ontvangen? 

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaars krijgen uiterlijk 17 oktober 2018 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.