Met DELTA TV Basis kijk je naar ruim 60 digitale zenders, waarvan maar liefst 32 in de beste HD-beeldkwaliteit. Ook naar de allernieuwste films en series kijken of live voetbalwedstrijden volgen? Bestel dan één van de extra zenderpakketten. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Zenderoverzicht DELTA Digitale tv

DELTA Standaardpakket

Met het DELTA Standaardpakket en een digitale ontvanger blijf je de vertrouwde zenders ontvangen. Maar er is meer! Daarbovenop krijg je nog een flink aantal extra zenders.

Kijk je nog analoog? Je stapt dan gemakkelijk over naar TV-Basis met het Standaardpakket zonder extra abonnementskosten*

Meer informatie over DELTA digitale TV en het standaardpakket 

* Digitale televisie is alleen beschikbaar i.c.m. TV Basis (max. € 23,- per maand). 

* Je betaalt eenmalig € 24,95 voor het Startpakket DELTA DIGITALE TV. Het startpakket van DELTA DIGITALE TV werkt in een decoder of CI+ module die je zelf moet aanschaffen.

€ 0,00 * Bestel pakket

Pluspakket

Met het Pluspakket van DELTA is de vraag of er nog iets leuks op televisie is, verleden tijd. Breid je digitale televisie-aanbod uit met maar liefst 35 zenders, waarvan drie in HD-kwaliteit. Van kids tot cultuur en van sport tot muziek. 

Meer informatie Pluspakket

€ 11,00 Bestel pakket

Film1

Bekijk het aanbod

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis. Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Kijken waar en wanneer je maar wilt
Met Film 1 kijk je niet alleen via de vaste programmering van 5 unieke televisiekanalen. Je kunt ook zelf bepalen waar en wanneer je wilt kijken op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. Je start een film op je televisie wanneer je dat uitkomt. Je kunt maar liefst kiezen uit meer dan 400 films en series. Kun je om de een of andere reden de film niet afkijken? Geen paniek. Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder. On Demand kijken is gratis voor Film 1 abonnees met een interactieve ontvanger.

Kijk de films en series van Film1 ook ‘on demand’ op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO.

Meer informatie over Film1

€ 15,00 Bestel pakket

Ziggo Sport Totaal

Met Ziggo Sport Totaal (inclusief Ziggo Sport Select HD en Ziggo Sport Voetbal HD) kijk je naar de topwedstrijden uit de Primera División, de UEFA Champions League en heel veel andere belangrijke sportwedstrijden. Ziggo Sport Totaal is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Volg de wedstrijden op Ziggo Sport Totaal ook op je tablet, smartphone of laptop via Ziggo Sport Totaal Go.

Meer informatie Ziggo Sport Totaal 

 

€ 15,00 Bestel pakket

Buitenlandpakket

Voor slechts een klein bedrag per maand kijk je naar de belangrijkste Engelse, Duitse en andere internationale nieuws- en entertainmentzenders. Het Buitenlandpakket is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Meer informatie Buitenlandpakket

 

€ 3,50 Bestel pakket

FOX Sports Eredivisie

FOX Sports Eredivisie is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.


FOX Sports Eredivisie is in haarscherpe HD kwaliteit en Dolby Digital 5.1 geluid te bekijken via de zenders 421, 422 en 423. Is uw interactieve tv ontvanger niet HD ready? Dan is FOX Sports 1 Eredivisie in SD te bekijken op 821.  

Meer informatie over FOX Sports Eredivisie

€ 7,50 Bestel pakket

FOX Sports Compleet

Op FOX Sports International kijk je naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League en de belangrijkste bekertoernooien. Verder is er aandacht voor toptennis uit de ATP World Tour, de MLB, NFL, NHL en UFC. En op FOX Sports Eredivisie is onder andere live voetbal te zien uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en het KNVB-bekertoernooi. FOX Sports Compleet is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Meer informatie over FOX Sports Compleet

€ 15,00 Bestel pakket

Sportpakket

Het sportpakket voor de echte sportliefhebber met alle zenders uit Ziggo Sport Totaal en FOX Sports (combinatiepakket). Het Sportpakket is een digitaal TV-pakket.

Meer informatie over het Sportpakket

€ 23,50 Bestel pakket

Totaalpakket

Met het Totaalpakket ontvang je alle zenders van de volgende digitale pakketten:

  • DELTA Standaardpakket
  • DELTA Pluspakket
  • Film1  
  • Ziggo Sport Totaal
  • FOX Sports Compleet
  • Buitenlandpakket

Meer informatie over Totaalpakket

*Film1 zendt overdag soms films uit die alleen voor volwassenen zijn bedoeld. Deze films kunnen schadelijk zijn voor kinderen. Indien je wilt voorkomen dat je kinderen deze films zien, dan kun je op eenvoudige wijze het kinderslot aanzetten middels het menu van de digitale ontvanger of toestel met CI+ module. Let op: het erotiekpakket maakt geen deel uit van het Totaalpakket

€ 50,00 Bestel pakket

Erotiekpakket

De spannendste erotische zenders in één pakket. Het Erotiekpakket is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Meer informatie over Erotiekpakket

Zenderoverzicht Erotiekpakket
Alle zenders zijn te blokkeren met behulp van uw digitale ontvanger. Bij alle zenders is er een elektronische programmagids (EPG) aanwezig.

€ 12,50 Bestel pakket

DELTA digitale radio

Met DELTA digitale radio ontvang je digitale geluid in de beste kwaliteit. Wij beiden een ruim aanbod aan Nederlandse, buitenlandse én regionale radiozenders. Met meer dan 50 reclamevrije muziekzenders in de meest diverse genres voor thuis en onderweg. Nu ook met de Stingray Music app.

Lees meer over DELTA digitale radio.

* Je betaalt eenmalig € 24,95 voor het Startpakket DELTA DIGITALE TV. Het startpakket van DELTA DIGITALE TV werkt in een decoder of CI+ module die je zelf moet aanschaffen.

€ 0,00 * Bestel pakket
 
Zender
HD
Kanaal
Tweede scherm
Live TV op tweede scherm
NPO1
1
NPO 2
2
NPO3
3
RTL4
4
RTL5
5
SBS6
6
RTL7
7
Disney XD / Veronica
8
NET5
9
RTL8
10
Omroep Zeeland
11
Zender van de maand
12
FOX
13
Comedy Central
14
National Geographic
15
TLC
16
Spike
17
RTL Z
18
SBS9
19
BBC First
20
Disney Channel
21
Jenz
22
Discovery
23
24 Kitchen
24
History
26
VRT Eén
27
VRT Canvas
28
VRT Ketnet
29
ID
30
MTV
31
Eurosport1
32
Nat Geo Wild
33
NPO Nieuws
39
NPO Politiek
40
NPO 1 Extra
41
NPO 2 Extra
42
NPO Zappelin extra
43
DELTA App Portaal
55
ZVT-AVS
110
Scheldemond TV
111
Omroep Hulst TV
112
Tholen TV
113
GO-TV
114
TV Rijnmond
115
Omroep Brabant
116
100% NL TV
202
Mezzo
210
Cartoon Network
250
Nickelodeon
255
CNN
300
Euronews
301
BBC Worldnews
302
Family 7
361
Arte
362
ARD
450
ZDF
451
WRD
452
BBC1
475
BBC2
476
TV5
500
France2
501
538 TV
538
Playboy TV
750