Film1 nu de eerste 3 maanden € 5,- per maand!

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vijf kanalen haal je je eigen bioscoop in huis. Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ on demand films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 5 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook ‘on demand’ op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO

Nu de eerste 3 maanden voor slechts € 5,- per maand!


Bestellen

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand april


GVRDe GVR

De wereld is reusachtiger dan je denkt. Met de vertrouwde magie van zijn meesterwerk 'E.T.' verfilmde Steven Spielberg een wereldberoemd boek van Roald Dahl. Het weesmeisje Sofie sluit vriendschap met De Grote Vriendelijke Reus en smeedt samen met hem een plan om alle kinderen ter wereld te beschermen tegen zijn kwaadaardige soortgenoten.

 

 

FocusFocus

Meesteroplichter Will Smith zit midden in een lucratieve zwendel in Buenos Aires wanneer zijn oude protegé Margot Robbie als een volleerd femme fatale opnieuw zijn pad kruist. Kan hij nu zelf nog wel de focus houden waarop hij altijd vertrouwde? Ga het zien in deze romantische en komische misdaadfilm van de makers van 'Crazy, Stupid, Love.'.

 

 

now you see me tooNow You See Me 2

Je weet niet wat je ziet: de ‘Four Horsemen’ zijn terug met een tweede breinbrekend avontuur. Nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, worden de vier getalenteerde illusionisten gedwongen de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren.

 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Elle, The Red Turtle, Run All Night, The Legacy (seizoen 3), Jupiter Asceding, Equals, This is Where I Love You, Heaven on Earth en meer!