Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • Films in alle genres
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Film1 GO;


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand januari

Gek van geluk

Red Sparrow

Tegen haar wil wordt de Russische ballerina Dominika (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de veiligheidsdienst. Zij leert haar lichaam te gebruiken als een sensueel wapen, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. Voor haar eerste missie moet zij een mol ontmaskeren door contact te leggen met CIA-agent Nate Nash (Joel Edgerton). De twee jonge agenten raken verstrikt in een web van spionage en bedrog. Maar hun onvermijdelijke aantrekkingskracht vormt al snel een bedreiging voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.


I Feel Pretty
American Assassin

Wanneer Renee Bennett (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven te halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?


Jigsaw

A Quiet Place
In deze post-apocalyptische thriller wordt de familie Abbott gedwongen om in stilte te leven. Ze moeten zich namelijk verbergen voor mysterieuze monsters die jagen op geluid. Evelyn en Lee (Emily Blunt en John Krasinski) zijn vastbesloten hun kinderen te beschermen tegen elke prijs. Wetende dat zelfs de geringste fluistering of voetstap hun de dood in kan brengen gaan zij op zoek naar een manier om terug te vechten..

 


Kapitein Onderbroek

Vele hemels boven de zevende.
Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef..

 


Downsizing

The Death of Stalin
Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij doodverklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

 

The Glass Castle

Wonder Wheel
In de drukte van een pretpark op Coney Island in het New York van de jaren vijftig, banen vier mensen zich een weg door het leven. Ginny, een melancholische, nogal emotionele voormalige actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty, carrouselbediende en Ginny's onbehouwen echtgenoot; Mickey, een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina, de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader..


early man

Early Man (OV + NL)
De makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap brengen een hilarische klei-animatiefilm over een dappere holbewoner uit het stenen tijdperk die zijn thuis probeert te redden.

 

 

Stronger

Viceroy’s House 
In 1947 is de Britse heerschappij in India bijna ten einde. Koningin Victoria's achterkleinzoon, Lord Mountbatten, verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land te overzien. Al snel breekt geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning..

 


early man

Breathe
In dit waargebeurde liefdesverhaal raakt de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish (Andrew Garfield) op 28-jarige leeftijd verlamd door polio. Plotseling heeft hij nog maar enkele maanden te leven. Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana (Claire Foy) hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland. Haar wilskracht, liefde en toewijding zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn ziekte en inspireren ze iedereen met hun onverwoestbare humor, lef en levenslust.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Foxtrot, The Padre, Elias: Alle Ankers Vooruit, In Blue, Le Fidèle, HHhH – The Man With the Iron Heart, Funny Cow, Oh Lucy!, Voyage of Time: Life’s Journey, Shock and Awe, Film Stars Don’t Die in Liverpool en Beast of Burden.