Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand september


Bridget JonesBridget Jones’s Baby

Hoe zou het gaan met onze favoriete troela Bridget Jones? Nou, die is wel wat ouder maar niet veel wijzer geworden. Ze is opnieuw single en… onverwacht zwanger. Ze weet alleen niet van wie. Haar ex Mark Darcy of haar nieuwe vlam Jack? Ontdek het antwoord in deze heerlijke romkom met Renée Zellweger, Colin Firth en Patrick Dempsey.

 

 

Jason BourneJason Bourne

Zet je schrap voor de terugkeer van Matt Damon als het meest dodelijke wapen van de CIA: geheim agent Jason Bourne. De terreur van een krachtig netwerk dwingt hem terug te keren uit de anonimiteit. Tijdens zijn levensgevaarlijke missie ontrafelt Bourne nieuwe schokkende feiten over zijn verleden. 

 


Secret Life of PetsThe Secret Life of Pets / Huisdiergeheimen

Wat spoken huisdieren uit wanneer hun baasjes van huis zijn? Daar kom je achter in deze vrolijke animatiefilm. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat een schattig konijntje boosaardige plannen beraamt? Gelukkig proberen de pientere terriër Max en de slordige straathond Duke hem samen te dwarsbomen.

 

Onze Jongens
Onze Jongens

Eat your heart out Magic Mike, wij hebben Onze Jongens! In deze komedie van Costa-regisseur Johan Nijenhuis, schittert Jim Bakkum als een noodlijdende bouwvakker die een gat in de markt ontdekt: zijn gespierde lichaam is een hit bij vrouwelijke opdrachtgevers. En dus stopt hij met klussen en begint hij met strippen!
 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Inferno, Central Intelligence, Tonio, Deepwater Horizon en meer!