Film1 

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vijf kanalen haal je je eigen bioscoop in huis. Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ on demand films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 5 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook ‘on demand’ op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand juli


Mees KeesMees Kees langs de lijn

De vrolijke meester Kees uit de bekende kinderboeken is terug in zijn vierde speelfilm en dit keer coacht hij zijn klas voor een schoolvoetbaltoernooi. Mees Kees gaat de uitdaging aan maar moet helaas het stokje overgeven aan de strenge directrice Dreus, gespeeld door Sanne Wallis de Vries.

 

 

Girl on the trainThe girl on the train

Wat heeft zij gezien? In deze raadselachtige thriller speelt Emily Blunt een pas gescheiden vrouw. Ze krijgt het angstige vermoeden dat ze wat te maken heeft met iets afschuwelijks dat ze vanuit de trein zag gebeuren. Gebaseerd op de internationale bestseller 'Het meisje in de trein'.
 

 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Absolutely Fabulous: The Movie, The Shallows, Captain Fantastic, The Light Between Oceans, Magix Mike XXL, Get Hard en meer!