Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand juni


Blade Runner 2049Blade Runner 2049

Keer terug naar de duistere toekomst van Blade Runner met zijn prachtige decors, overdonderende muziek en een fantastische cast. Ryan Gosling speelt agent K, die tijdens zijn jacht op ontspoorde replicants een groot geheim ontdekt en hulp zoekt een verloren gewaande Harrison Ford.

 

 

The Emoji MovieThe Emoji Movie

Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnen in je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een 'normale' emoji te worden en gaat op avontuur.

 


The Dark TowerThe Dark Tower

In deze verfilming naar het meesterwerk van Stephen King worden meerdere realiteiten bij elkaar gehouden door een enorme toren. De Man in Black (Matthew McConaughey) is vastbesloten deze Dark Tower omver te werpen en alleen de Gunslinger (Idris Elba) kan hem tegenhouden. 

 

 


Victoria and AbdulVictoria and Abdul

Judi Dench kruipt opnieuw in de huid van de Engelse koningin Victoria, die tijdens haar Gouden Jubileum een klik krijgt met de uit India afgereisde Abdul Karim. Hun vriendschap wordt niet door iedereen toegejuicht.

 


Valerian and the city of thousand planets
Valerian and the City of Thousand Planets

In deze avontuurlijke stripverfilming van Luc Besson kunnen alleen rokkenjager Valerian en de heldhaftige Laureline de adembenemende intergalactische metropool Alpha redden van de ondergang.

 

 

De kleine vampierDe kleine vampier

Een vriendschap die je wereld op z’n kop zet! Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht eentje tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.
  


Happy Death DayHappy Death Day

"Happy Death Day to you" bekt toch niet zo lekker als het origineel. Tree wordt wakker op haar verjaardag, ziet dezelfde mensen, doet dezelfde dingen... en wordt vermoord. Opnieuw en opnieuw. Hoe komt ze in godsnaam uit deze horrorcirkel?

 

 

DetroitDetroit

Dit spannende drama van Oscarwinnares Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) speelt in de zomer van 1967 tijdens de rellen in Detroit. Het is een van de meest dodelijke volksopstanden uit de geschiedenis met tientallen doden, honderden gewonden en duizenden arrestaties.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Don't Think Twice, Early Release, Alleen Eline, Overdrive, Alleen voor elkaar, Girls'Night Out (TV Movie), An Inconvenient Truth 2, November criminals, Whe Wilde  Wedding, A Rising Tide, Marshall, My Cousin Rachel, The Layover en meer!