Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand februari


Transformers:  The Last Knight Transformers: The Last Knight

Mark Walhberg keert terug in het spectaculaire vijfde deel uit deze reeks blockbusters. De strijd tussen de Transformers en de mensheid is losgebarsten en het lot van onze wereld ligt begraven in de verborgen geschiedenis van de robots op onze planeet.

 

 

BaywatchBaywatch

Hilarische variant op de populaire tv-serie uit de jaren ’90 met Dwayne Johnson en Zac Efron als twee onnozele strandwachten die zichzelf beschouwen als echte politieagenten. En dat levert gevaarlijke situaties op wanneer ze stuiten op een crimineel complot.

 


Power RangersPower Rangers

Reboot van de succesvolle franchise over vijf doodgewone tieners die unieke krachten krijgen als ze de Power Rangers worden. Maar om dit te bereiken en daarmee een buitenaardse bedreiging af te afwenden, zullen ze eerst hun persoonlijke problemen moeten confronteren.

 

Een echte Vermeer

Een echte Vermeer

In dit waargebeurde drama van regisseur Rudolf van den Berg (Tirza, Süskind) speelt Jeroen Spitzenberger een Nederlandse kunstschilder die wraak wil nemen op de echtgenoot van de vrouw op wie hij verliefd is.


The PromiseThe Promise

Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. Een prachtig drama met Oscar Isaac, Charlotte Le Bon en Christian Bale.

 

A Dog’s PurposeA Dog’s Purpose

De trouwe hond Bailey doorloopt in deze komische familiefilm verschillende hondenlevens en verrijkt hierin het bestaan van zijn baasjes. Totdat hij zijn allereerste eigenaar, die nog altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft, weer tegenkomt.

 


A United KingdomA United Kingdom

In 1947 doet een Botswaanse prins veel stof opwaaien door te willen trouwen met een blanke vrouw. Ze stuiten niet enkel op verzet van hun families maar ook op dat van de Britse en Zuid-Afrikaanse regering. Waargebeurd romantisch verhaal met Rosamund Pike en David Oyelowo.

 

The HandmaidenThe Handmaiden

In deze romantische Zuid-Koreaanse thriller van Oldboy-regisseur Park Chan-Wook raakt een dienstmeisje betrokken bij een complot tegen haar meesteres. Genomineerd voor een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Certain Women, Colossal, The Fury of a Patient Man, Kill Switch en meer!