Film1 

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vijf kanalen haal je je eigen bioscoop in huis. Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ on demand films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 5 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook ‘on demand’ op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand mei


Independence DayIndependence Day: Resurgence

Wij hebben twintig jaar de tijd gehad om ons voor te bereiden. Zij ook. In dit spectaculaire vervolg op een van de grootste scifi-knallers aller tijden komt de wereld opnieuw onder vuur te liggen vanuit de ruimte. De wraakzuchtige buitenaardse wezens zijn terug en ze willen maar één ding: totale vernietiging!

 

 

Ice Age 5Ice Age 5: Collision Course

De kudde knalt de ijstijd uit in dit vijfde deel van de succesvolle animatiereeks. Wanneer Scrat tijdens zijn achtervolging op het ongrijpbare eikeltje een kosmische kettingreactie ontketent, beginnen Sid, Manny, Diego aan een reis vol humor en avontuur door exotische landen. Zo ontmoeten ze een nieuwe, kleurrijke figuren.

 

antmanAnt-Man

Sommige superhelden hoeven het niet van hun lengte te hebben. Paul Rudd schittert als een humoristische meesterdief die via een sensationeel pak zowel piepklein als supersterk wordt. Samen met zijn mentor beraamt hij een kraak waarmee de wereld gered moet worden. Zonder wapens. Zonder schild. Geen probleem voor Ant-Man.

 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Free State of Jones, The Man Who Knew infinity, Land of Mine, Victor Frankenstein, Casper en Emma op Safari, Julieta, Cake, Striking Out-Seizoen 1, Vampierzusjes 2, The Rezort, Swept Under en meer!