Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Film1 GO;


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand september

Gek van geluk

The Greatest Showman 

Sprankelende musical met Hugh Jackman over het ontstaan van de showbusiness, geïnspireerd door de ambitie en fantasie van circusdirecteur en zakenman P.T. Barnum.

 


Ferdinand (OV + NL)
American Assassin

Vrolijke animatiefilm over een goedhartige stier die wordt aangezien voor een gevaarlijk beest, waarna hij wordt weggehaald bij zijn familie. Vastberaden om terug te keren, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.
 


Jigsaw

The Post
Meesterlijk drama van Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks als de uitgever en de hoofdredacteur van The Washington Post, die begin jaren zeventig hun carrières op het spel zetten met de onthulling van geheime overheidsdocumenten.

 


Kapitein Onderbroek

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Oscarwinnend misdaaddrama met Frances McDormand als een moeder die de plaatselijke politie via drie reclameborden onder druk zet om de moordzaak van haar dochter op te lossen.

 


Downsizing

The Commuter
Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot.

 

 

The Glass Castle

Phantom Thread
In dit fraai aangeklede portret van Paul Thomas Anderson schittert Daniel Day-Lewis als een gerenommeerd couturier wiens zorgvuldig op maat gemaakte leven overhoop wordt gegooid door de komst van een eigenzinnige nieuw muze.


early man

Early Man (OV + NL)
De makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap brengen een hilarische klei-animatiefilm over een dappere holbewoner uit het stenen tijdperk die zijn thuis probeert te redden.

 

 

Stronger

The Florida Project 
Een indringend drama over de zesjarige Moonee en haar 22-jarige moeder Halley, die in een motel wonen in de schaduw van Disney World Florida. Terwijl Halley haar best doet om Moonee zo goed mogelijk op te voeden, wil ze als twintiger ook lol beleven.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: The Square, Marrowbone, The Sense of an Ending, Aus dem Nichts (In the Fade), The Nile Hilton Incident, Loveless, Sing Song (NL), Your Name, Louse en Hiver en Radius.