Nu 3 maanden voor € 5,- per maand*

Bestel direct

 

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

* Actievoorwaarden

 

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

 

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand November


Assassins Creed Assassin’s Creed

Het is tijd om geschiedenis te schrijven. In deze verfilming van de populaire gamereeks kruipt Michael Fassbender in de huid van zijn voorvader uit de 15e eeuw: een lid van een mysterieus en geheim genootschap die met zijn ongelofelijke vaardigheden strijdt tegen de krachtige Tempeliers.

 

 

Lion Lion

Dit voor zes Oscars genomineerde drama vertelt het ongelofelijke, waargebeurde verhaal van een verloren geraakt leven dat werd teruggevonden. Vijfentwintig jaar nadat hij werd geadopteerd door een Australisch echtpaar, probeert een Indiase jongeman zijn familie terug te vinden. Zijn enige hulpmiddel is Google Earth.

 


BrimstoneBrimstone

Regisseur Martin Koolhoven (Oorlogswinter) verwezenlijkt zijn droom met deze duistere westernthriller met Guy Pearce als een weerzinwekkende dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning. Ze slaat echter met grote kracht terug: het is tijd voor vergelding.

 

Manchester by the seaManchester by the Sea

Wanneer zijn oudere broer overlijdt, keert Lee terug naar zijn arbeidersfamilie ten noorden van Boston. Hier krijgt hij onverwachts de voogdij over zijn neef. Lee kan echter niet met deze tiener en zijn eigen rouw omgaan. Casey Affleck won de Oscar voor Beste Acteur voor dit indringende drama.


Office Christmas PartyOffice Christmas Party

Ho ho holy shit! De schrijvers van The Hangover komen met een uitzinnige komedie over het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat zich ooit op een kantoor heeft afgespeeld. Feest mee met Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, Kate McKinnon en T.J. Miller!

 

Manchester by the seaToni Erdmann

Deze bitterzoete tragikomedie was dé verrassing op het filmfestival van Cannes. Het perfect ingerichte maar vreugdeloze leven van zakenvrouw Ines komt op z'n kop te staan wanneer haar hinderlijke vader zich begint uit te geven voor een merkwaardige figuur: Toni Erdmann.

 


Hell or High WaterHell or High Water

Chris Pine, Ben Foster en Jeff Bridges schitteren in dit misdaaddrama over twee Texaanse broers die een wanhopige reeks bankovervallen plegen om hun schuld te kunnen betalen. Alles loopt gesmeerd tot een ervaren Texas ranger zich in de zaak vastbijt. Genomineerd voor vier Oscars.

 

Why Him?Why Him?

Wie zou James Franco als schoonzoon willen hebben? Nou, Bryan Cranston in ieder geval niet! Hij ziet de door Franco gespeelde excentrieke tech-miljonair liever gaan dan komen. Helemaal als blijkt dat er trouwplannen in de lucht hangen. Uit alle jongens die ze kon kiezen, waarom hem?!?

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Three Generations, Waterboys, Keeping Up with the Joneses, Patriots Day en meer!