Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand april


Spider-Man: HomecomingSpider-Man: Homecoming

Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? De puber Peter Parker peinst er niet over in deze frisse herstart van Spider-Man. Peter is vastberaden zichzelf te bewijzen als superheld maar hiermee zet hij zijn familie en vrienden recht in de vuurlinie. Het huiswerk kan wachten, de stad niet!

 

 

Baby DriverBaby Driver

Beeld en muziek smelten samen in deze misdaadfilm over de beste vluchtauto-bestuurder aller tijden die met knalharde songs de politie tijdens iedere klus moeiteloos afschudt. Baby Driver is een verslavende mengelmoes van actie, ritme en stijl, met een cast om je vingers bij af te likken en een soundtrack waarbij je niet stil kunt zitten.

 


Atomic BlondeAtomic Blonde

In deze onvervalste actieknaller speelt Charlize Theron de sensuele superspion Lorraine Broughton. Ze wordt naar het instabiele Berlijn gestuurd om de brute moord op een collega te onderzoeken en compromitterende informatie te onderscheppen.

 

 


The Lost City of ZThe Lost City of Z

Dit avontuurlijke en waargebeurde drama draait om de legendarische Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett. Keer op keer keert hij terug naar de Amazone omdat zijn unieke vondsten in de jungle hem maar niet loslaten. Met Charlie Hunnam, Robert Pattinson en Sienna Miller.

 


Paris Can WaitParis Can Wait

Ga er even lekker tussenuit en maak dit zonnige reisje door het Franse platteland. Tijdens een roadtrip met een Franse collega van haar man, wordt de passie in Anne (Diane Lane) opnieuw aangewakkerd. Wat een simpele autorit van zeven uur moest zijn, verandert in een tweedaags uitje vol wijn, wijsheid en romantiek.

 

 

20th Century Women20th Century Women

De gevoelige puber Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea, ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen. Een heerlijk drama met Annette Bening, Elle Fanning en Greta Gerwig.

 


Their FinestTheir Finest

Tijdens de Tweede Wereldoorlog mag Catrin Cole (Gemma Arterton) aan de slag als copywriter voor propagandafilms. Terwijl in Londen de bommen rondom haar neerkomen, ontdekt ze dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie te vinden is als ervoor.

 

 

2:222:22

In deze Engelstalige thriller speelt ‘onze eigen’ Michiel Huisman de rol van luchtverkeersleider Dylan. Hij raakt gevangen in een mysterieus patroon van bizarre gebeurtenissen die altijd op exact hetzelfde mysterieuze tijdstip plaatsvinden: 2:22.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Broers, March of the Penguins 2, Little Men, Channel Zero (seizoen 2), Bleed fot This, The Book of Henry, Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul, Table 19 en meer!