Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand mei


War for the Planet of the ApesWar for the Planet of the Apes

In dit spectaculaire derde deel uit de nieuwe sciencefiction-trilogie moet de intelligente chimpansee Caear zijn apenvolk beschermen tegen een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson). Caesar worstelt met zijn duistere instinct en zint op wraak. Voor vrijheid, voor familie, voor de planeet.

 

 

Girls TripGirls Trip

Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Regina Hall en Tiffany Haddish bouwen een feestje dat je niet wilt missen! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen en geflirt en gaan de jeugdvriendinnen helemaal los.

 


Atomic BlondeAmerican Made

Een onbesuisde Tom Cruise speelt de CIA, het Witte Huis én drugsbaron Pablo Escobar tegen elkaar uit in deze komische actiefilm over een van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis, waarbij een piloot door de overheid wordt ingezet om cocaïne te smokkelen.

 

 


Rough Night (Girls Night Out)Rough Night (Girls Night Out)

Scarlett Johansson en haar vier besties spreken tien jaar na hun studietijd af voor een vrijgezellenfeestje. Oude tijden herleven en ze laten zich helemaal gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming in deze uitzinnige komedie ver te zoeken.

 


Bigfoot Junior
Bigfoot Junior

In deze avontuurlijke animatiefilm ontdekt de jonge Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot.

 

 

mother!mother!

Jennifer Lawrence gaat de waanzin voorbij in deze krankzinnige horrorfilm van Black Swan-regisseur Darren Aronofsky. De relatie van een dichter en zijn vrouw wordt op de proef gesteld wanneer hij hun landhuis openstelt voor een aantal vreemde kostgangers. Alleen zien is geloven.
  


The BeguiledThe Beguiled

In dit beklemmende kostuumdrama van Sofia Coppola zorgt een gewonde Noordelijke soldaat (Colin Farrell) op een Confederate meisjesschool voor flink wat seksuele spanning en rivaliteit onder de vrouwen (Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning).

 

 

Tulip FeverTulip Fever

Alicia Vikander schittert als de beeldschone bruid van een meedogenloze tulpenhandelaar die verliefd wordt op de jonge schilder die haar portret maakt. Gedreven door passie verzinnen de twee een list om samen te kunnen zijn in het 17e-eeuwse Amsterdam.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Step, Retour en Bourgogne, FANatic, Django, Sleight, Free Fire, Sometimes the Good Kill, Same Kind of Different As Me, The Little Hours en meer!