Nu 3 maanden voor € 5,- per maand*

Bestel direct

 

Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

* Actievoorwaarden

 

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

 

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand oktober


La La land La La Land

Een komische, romantische en virtuoze ode aan de klassieke Hollywoodmusical. Dit verhaal over de turbulente liefdesrelatie tussen een ambitieuze actrice (Emma Stone) en een talentvolle pianist (Ryan Gosling) werd overladen met prijzen, waaronder 7 Golden Globes en 6 Oscars.

 

 

Fifty Shades DarkerFifty Shades Darker

Ieder sprookje heeft een donkere kant. In deze tweede film naar de succesvolle erotische trilogie van E.L. James duiken er duistere figuren uit het verleden van Christian Grey. Ze zijn op die vastbesloten zijn om de droom van een toekomst met Anastasia Steel wreed te verstoren.

 


SingSing (OV + NL)

En jij dacht dat de audities van Idols al hilarisch waren? Dan staat je te wachten met deze vrolijke talentenjacht waarmee koala Buster zijn theater probeert te redden. Onder de finalisten bevinden zich een sluwe muis, een olifant met plankenkoorts en een moeder van 25 biggetjes.

 

Allied
Allied

In deze romantische oorlogsfilm speelt Brad Pitt een officier van de geheime dienst. Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog krijgt hij een affaire met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard. Zal hun relatie bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van de tijd waarin zij leven?
 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Split, Nocturnal Animals, The Great Wall, xXx: Te Return of Xander Cage en meer!