Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand september

Gek van geluk

Jumanji: Welcome to the Jungle

In het nieuwe Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners in een oude videogame worden getrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages?

 

 

Pitch Perfect 3American Assassin

Het zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken.

 


JigsawDoctor Strange

De mogelijkheden zijn eindeloos voor Marvels meest mystieke superheld. Benedict Cumberbatch is Stephen Strange: briljant, arrogant en na een ernstig auto-ongeluk verloren en wanhopig. Hij keert zich tot de mystieke wereld en wordt Doctor Strange.

 

 


Kapitein OnderbroekMolly's Game

Waargebeurd drama van Aaron Sorkin met Jessica Chastain als Molly Bloom: een dame die de carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess.

 


DownsizingFinding Dory

Een film die je zo weer vergeet. Dory in elk geval wel. Maar wat ze nog wél weet, is dat ze ooit haar ouders is kwijtgeraakt. Samen met Nemo en Marlin gaat ze op zoek en de reis brengt ze de hele oceaan door naar een instituut voor zeeleven in Californië.

 

 

The Glass CastleThe Mountain Between Us

Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar in dit meeslepende drama totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergtoppen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht.

 


Oh BabyInsidious: The Last Key

In dit vierde deel van de angstaanjagende reeks horrorfilms, krijgt paragnost Elise Rainer te maken met een kwaadaardige geest in haar eigen huis.

 

 

 

StrongerRogue One: A Star Wars Story

Nog voor Luke en Leia: dit is hoe het allemaal begon. Het verzet ontdekt dat het Keizerrijk werkt aan een afgrijselijk vernietigingswapen. Het is aan de dochter van één van de ontwerpers om de plattegrond te stelen en een zwakke plek te ontdekken.

 

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Pete's Dragon, Social Animals, Queen of Katwe, Roman J. Israel, Keep Watching, Het leven is verrukkelluk, Flatliners, C'est la vie, Wonder, De familie Slim en Taal is zeg maar echt mijn ding!