Als filmliefhebber mag je Film1 echt niet missen. Komedie, thriller, speelfilm; via de vier kanalen haal je je eigen bioscoop in huis.

Film1 is een digitaal TV-pakket en alleen te bestellen als je al een kabelabonnement hebt van DELTA en digitale televisie kijkt via een digitale ontvanger met smartcard.

Bestel direct

  • De beste en nieuwste blockbusters
  • 400+ films en series, reclamevrij
  • Elke dag nieuwe titels
  • Kijk waar en wanneer je maar wilt
  • 4 unieke zenders
  • Inclusief familie- en kindertitels

Film1 op meerdere schermen

Kijk de films en series van Film1 ook op je tablet, smartphone of laptop via Film1 GO


Bestellen
 

Smartcard bij de hand? Bestel en kijk al binnen 5 minuten.

De topfilms van de maand januari


Passengers Passengers

In deze avontuurlijke en romantische sciencefictionfilm worden Jennifer Lawrence en Chris Pratt tijdens een jarenlange ruimtereis te vroeg uit hun kunstmatige slaap gehaald. De vonk springt al snel over tussen de twee, maar is het wel toeval dat onder de duizenden passagiers juist zij wakker geworden zijn?

 

 

Get OutGet Out

Ontdek de meest originele thriller van het jaar! De Afro-Amerikaanse Chris gaat met zijn blanke vriendin Rose naar het landgoed van haar ouders. Hij is misschien wel uitgenodigd, maar is hij ook welkom? Het macabere Get Out is enorm grappig en zeer beangstigend tegelijk.

 


T2: TrainspottingT2: Trainspotting

Na twee decennia zijn Ewan McGregor en de andere hoofdrolspelers uit Trainspotting helemaal terug. Regisseur Danny Boyle presenteert het langverwachte vervolg op de hitfilm over vier vrienden uit de drugsscene van het Schotse Edinburgh. Kijk naar je verleden en kies een toekomst!

 

The CircleThe Circle

In dit verontrustende drama naar een van de meest intrigerende boeken van de afgelopen jaren, krijgt Emma Watson een baantje bij het machtige tech-bedrijf van Tom Hanks. Deze organisatie wil alle informatie over de gehele wereld in beheer hebben. Hun dubieuze motto? Privacy is diefstal.


ArrivalArrival

Als opmaat voor het imposante Blade Runner 2049 maakte regisseur Denis Villeneuve deze intrigerende sciencefictionfilm met Amy Adams. Wanneer mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, schuwt een Amerikaanse taalkundige geen enkel risico om te communiceren met deze raadselachtige aliens.

 

Smurfs: The Lost VillageSmurfs: The Lost Village

De Smurfen zijn terug en dit keer belanden de vrolijke blauwe wezentjes in een hele nieuwe wereld. Wanneer Smurfin een mysterieuze kaart vindt, gaat ze samen met vier smurfenvrienden op pad om de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid te doen.

 


Hidden FiguresHidden Figures

Waargebeurd maar nooit verteld. Octavia Spencer kreeg een Oscarnominatie voor haar krachtige rol in dit fascinerende drama over drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die in de jaren vijftig bijdroegen aan de NASA-ruimtemissie, in de hoogtijdagen van de Koude Oorlog.

 

LifeLife

Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds schitteren in deze ijzingwekkende sciencefictionthriller. Aan boord van hun ruimtestation onderzoeken zes astronauten een onbekend organisme van de planeet Mars. Deze buitenaardse levensvorm blijkt echter veel intelligenter te zijn dan verwacht, met alle gruwelijke gevolgen van dien.

 

En meer!

Naast deze films worden er nog meer topfilms uitgezonden: Hotel de grote L, Tell Me How I Die, Hunt for the Wilderpeople, Underworld: Blood Wars en meer!