Je favoriete films en televisieprogramma’s kijken wanneer het jou uitkomt. Dat is het grote voordeel van DELTA Interactieve TV. Want daarmee kijk je niet alleen live via je televisietoestel maar ook op je smartphone, tablet, laptop en pc. Neem je op wat je wilt én kijk je programma’s terug via Programma Gemist en Begin Gemist met behulp van de DELTA TV app. Bekijk de opties van je abonnement.

Zenderoverzicht DELTA TV-app

Interactieve toepassingen via DELTA TV app

Kind kijkt DELTA interactieve televisie op iPad Live tv kijken op meerdere schermen

Live tv kijken op meerdere schermen kan met de DELTA TV app voor je smartphone, tablet of via een webbrowser op je laptop of pc. Daarmee kijk je overal in Nederland televisie, zowel binnen als buitenshuis. Alle internetklanten met een Instap abonnement of hoger van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken. 

Man kijkt interactieve televisie op stoel

Programma Gemist

Je hoeft niet meer thuis te zijn voor je favoriete programma. Met Programma Gemist in de DELTA TV app kijk je wanneer het je uitkomt. Tot 25 zenders zeven dagen terug. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'Programma Gemist
•    Selecteer de zender en het programma dat je wilt terugkijken
•    Als je niet weet op welke zender het programma is uitgezonden, kun je ook zoeken met behulp van de            zoekbalk

Vader speelt met kind Begin Gemist
De eerste minuten van een film of programma gemist? Met de DELTA TV App kijk je 25 zenders terug vanaf het begin met Begin Gemist. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'TV-gids'
•    Selecteer een programma naar keuze dat bezig is (blauwe kleur)
•    Klik op 'Kijk vanaf het begin'
Lachend kind met afstandbediening in hand

Opnemen
De beste programma’s en films neem je heel eenvoudig op met de DELTA TV app. Bewaar tot 250 uur een jaar lang en kijk zo vaak terug als jij dat wilt. Opnemen is gratis bij TV & Internet Premium en Super of Alles-in-1 Premium en Super, maar is ook als los abonnement te bestellen voor € 5,50 per maand via MijnDELTA. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'TV-gids'
•    Selecteer een programma dat je wilt opnemen
•    Het programma wordt opgenomen volgens de tijden in de TV-gids
•    Ga na het opnemen in het menu naar 'Mijn opnames'
•    Klik het opgenomen programma aan dat je wilt zien
 

 

DELTA Account

Om de DELTA TV-app te kunnen gebruiken dien je een DELTA-account te hebben.

Nog geen DELTA-account?
Maak hier je account aan. Doorloop het registratieproces en koppel daarna in het beheer-menu je klantgegevens van ZeelandNet aan je account.

Heb je al een DELTA-account?
Veel klanten maken gebruik van MijnDELTA. Jij ook? Dan heb je al een DELTA-account! Om gebruik te kunnen maken van de DELTA TV-app is het noodzakelijk dat je jouw ZeelandNet-klantgegevens aan je DELTA-account koppelt. Log daarvoor hier in en koppel daarna in het beheer-menu je klantgegevens van ZeelandNet aan je DELTA-account. Vragen over het inloggen of koppelen van je account? Bekijk de veelgestelde vragen.

Let op: voor het koppelen van ZeelandNet klantgegevens aan het DELTA-account is het belangrijk dat de tenaamstelling van de contractant bij  ZeelandNet overeenkomt met de tenaamstelling van de contractant van de energieproducten (de klantgegevens in MijnDELTA). Komen deze niet overeen en wil je deze ook niet wijzigen, dan kun je een nieuw DELTA-account met een nieuw e-mailadres aanmaken, waaraan je enkel je ZeelandNet klantgegevens koppelt. Met dit nieuwe DELTA-account kun je vervolgens inloggen in de DELTA TV-app.

Download de app

Lokale content via DELTA App Portaal op je televisie

Via DELTA App Portaal op je televisie blijf je altijd op de hoogte van al het nieuws uit de regio. Naast Uitzending Gemist kun je genieten van Zeeuwse programma's zoals Zeeland Nu, Trugkieke en nog vele andere apps met een Zeeuws karakter. Goed voor het laatste regionale nieuws en alle evenementen en uitjes bij jou in de buurt. Je weet direct wat het weer in Zeeland gaat doen.

DELTA App Portaal bekijk je met een SmartTV die Hbbtv ondersteunt of een interactieve HD ontvanger (HUMAX HD FOX C). Deze is dus niet via de DELTA app te bekijken.

Internet

Liever kijken via je laptop of pc? Ga dan naar www.DELTA.nl/tvkijken om gebruik te maken van DELTA Interactieve TV. Via deze pagina kijk je live televisie, neem je programma’s op en kijk je ze terug met Programma Gemist en Begin Gemist. 
 

Tv op laptop en pc

Kijken met Chromecast

De DELTA TV app beschikt over Chromecast ondersteuning.  Met Google Chromecast stream je eenvoudig je favoriete content van je smartphone, tablet of laptop naar je tv-scherm. Op deze manier wordt je ‘tweede scherm’ je afstandsbediening voor je eerste scherm, de tv. 

Chromecast handleiding

DELTA Interactieve TV