Kies je webmail

Wat kan ik verwachten van de internetsnelheid op mijn adres?


Over de snelheid die wij op jouw adres leveren, zijn we verplicht te melden welke snelheid je minimaal, normaliter en maximaal kunt verwachten. Wat dit precies betekent op jouw adres lees je hieronder in de tabellen.

Glasvezel internet (snelheden tot 900 Mbps)

Omschreven snelheid Wat betekent dit? Hoe meet ik het?*
Geadverteerde download- en uploadsnelheid Dit is de snelheid die gecommuniceerd wordt bij het gekozen pakket. De geadverteerde snelheid is de snelheid die hoort bij je pakket. 
Maximale download- en uploadsnelheid Je krijgt 100% van de geadverteerde snelheid. In tenminste één van de tien metingen moet tenminste 90% van deze maximale snelheden gemeten worden.
Normale download- en uploadsnelheid Je krijgt 100% van de geadverteerde snelheid. In tenminste acht van de tien metingen moet deze normale snelheid gemeten worden.
Minimale download- en uploadsnelheid Je krijgt 98% van de geadverteerde snelheid. De minimale snelheid moet in alle metingen beschikbaar zijn.


Glasvezel internet (1000 Mbps)

Omschreven snelheid Wat betekent dit? Hoe meet ik het?*
Geadverteerde download- en uploadsnelheid Dit is de snelheid die gecommuniceerd wordt bij het gekozen pakket. De geadverteerde snelheid is de snelheid die hoort bij je pakket. 
Maximale download- en uploadsnelheid Je krijgt 94% van de geadverteerde snelheid. In tenminste één van de tien metingen moet tenminste 90% van deze maximale snelheden gemeten worden.
Normale download- en uploadsnelheid Je krijgt 90% van de geadverteerde snelheid. In tenminste acht van de tien metingen moet deze normale snelheid gemeten worden.
Minimale download- en uploadsnelheid Je krijgt 85% van de geadverteerde snelheid. De minimale snelheid moet in alle metingen beschikbaar zijn.

*Snelheidsmetingen dienen via een vaste verbinding direct op het modem met een geschikt klantapparaat plaats te vinden. Metingen dienen uitgevoerd te worden als er geen onderhoudswerkzaamheden of storingen zijn.

De wifi in het glasmodem is geschikt voor kleine woningen (1 woonlaag tot 5 meter rondom het modem).

Voor grotere woningen adviseren we om extra wifi-apparatuur aan te schaffen. Bekijk onze tips op onze wifi pagina.

 

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat kan ik verwac...

Zie ook veelgestelde vragen

Internet

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.