Door goed bereikbaar te zijn, meer bereiken.
Een wens van iedere ondernemer.

Uw onderneming is voortdurend in beweging. U wilt snel kunnen inspelen op de wensen van uw klanten. Het is daarbij van belang dat u overal snel toegang heeft tot informatie. Daarnaast wilt u natuurlijk grip houden op uw kosten. Managed Voice van DELTA biedt u alle voordelen en flexibiliteit van telefonie in de cloud voor een vast laag tarief per maand.

Communicatie-oplossing in de cloud

Met Managed Voice van DELTA kiest u voor voor een toekomstvaste, communicatie-oplossing in de cloud, die flexibel meebeweegt met uw bedrijf. U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale en u krijgt beschikking over zeer ruime mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de centrale. U bent flexibel en houdt grip op uw kosten.

Slim combineren

Door het slim combineren van opties stelt u het pakket samen, dat past bij uw onderneming. Een keuzemenu of integratie met uw call center is snel geregeld. Door integratie van vaste telefonie met uw mobiele telefoon profiteert u van de voordelen van één nummer en één voicemail voor vast en mobiel. Uw mobiele toestellen worden volledig onderdeel van de virtuele telefooncentrale, met alle voordelen van dien. U bepaalt op welk toestel u een gesprek aanneemt en heeft inzicht welke collega’s beschikbaar zijn.

Kwaliteit en service die u gewend bent

Managed Voice maakt gebruik van het netwerk van DELTA. Hierdoor bent u verzekerd van Quality of Service en heeft gebruik van uw telefonie geen invloed op uw internet verbinding. U kiest voor de kwaliteit en de service die u gewend bent.

De voordelen van Managed Voice:

  • Vaste lage kosten per maand
  • Een flexibele dienst, die meebewewegt met uw bedrijf
  • Integratie van vast en mobiel, overal bereikbaar op één nummer
  • Medewerkers werken efficiënter samen
  • Aantrekkelijke kortingen door combineren vast en mobiel
  • Telefonie via het kwaliteitsnetwerk van DELTA

SIP Trunking

Elektriciteit en gasSIP Trunk van DELTA is dé oplossing wanneer u uw bestaande telefoniecentrale wilt behouden en daarnaast gebruik wilt maken van IP telefonie.

Meer informatie