Kies je webmail

Black Friday bij DELTA Zakelijk

Profiteer van de scherpste business deals tijdens Black Friday

Pak jouw Black Friday korting voor het te laat is

 

Black Friday bij DELTA Zakelijk

Tijdens Black Friday profiteer je als ondernemer van extra scherpe business deals. Onderneem vanuit je thuiskantoor of kantoortuin zorgeloos met supersnel glasvezelinternet met snelheden tot wel 5 Gbps. Wacht niet langer en voorzie jouw onderneming van supersnel zakelijk glasvezel.

Flex Zakelijk

Flex Zakelijk
voor de ZZP-er

Onderneem op topsnelheid met 1 Gbps supersnel glasvezelinternet. Ideaal voor in je thuiskantoor.

  • Tot 5 Gbps razendsnel up- en downloaden
  • Factuur incl. btw specificatie
  • Interactieve TV
  • 24/7 Zakelijke klantenservice
  • Gratis installatie


Zakelijk Pro

Zakelijk Pro
voor het MKB

Hoe langer je abonnementsduur, hoe meer korting je krijgt. Onderneem zorgeloos met Zakelijk Pro.

  • Tot 5 Gbps razendsnel up- en downloaden
  • Vast IP adres
  • 24/7 Zakelijke klantenservice
  • Uit te breiden met zakelijke extra's, zoals Bridged modem en Zakelijk Wifi


Zakelijk Premium

Wil jij het maximale uit jouw onderneming halen? Daarvoor bieden wij Zakelijk Premium. Met internetsnelheden tot wel 10 Gbps, een vast IP-adres, 24/7 zakelijke klantenservice en een SLA Repair Time binnen 8 uur ben jij verzekerd van een snelle en stabiele verbinding voor jouw bedrijf.

Ontdek Zakelijk Premium

Waarom DELTA Zakelijk?

Glasvezel is dé oplossing voor ondernemers met ambitie, die klaar willen zijn voor de toekomst van morgen. DELTA Zakelijk biedt een supersnel netwerk aan ruim 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven in heel Nederland. Met snelheden tot wel 10 Gbps en de nieuwste generatie glasvezeltechnologie, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of je nu een ZZP-er, MKB-er of grootzakelijke gebruiker bent, met glasvezel ben je verzekerd van een betrouwbaar en supersnelle internetverbinding. Zo kun je jouw bedrijf laten groeien en excelleren. Bij DELTA zakelijk begrijpen we dat de internetbehoeften kunnen verschillen. Daarom bieden we oplossingen op maat, zoals meer snelheid, een vast IP-adres of zakelijke WiFi.

We vragen steeds meer van onze glasvezelverbinding en zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zijn gigabitsnelheden bij ons de norm. Zo ben je als ondernemer klaar voor alle mogelijkheden die het internet vandaag te bieden heeft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel voor jouw onderneming? Neem contact op met DELTA Zakelijk en ontdek hoe wij je kunnen helpen om klaar te zijn voor de toekomst.

Voordelen van Glasvezel

24/7 Zakelijke Klantenservice

24/7 Zakelijke Klantenservice

Lees meer >

Glasvezel: een duurzame keuze

Glasvezel: een duurzame keuze

Lees meer >

Zakelijke storingsdienst

Zakelijke storingsdienst

Lees meer >

Gratis installatie door een monteur

Gratis installatie door een monteur

Lees meer >

Zelf contact opnemen?

Onze Zakelijke Klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur op 088-0159999.

Bel ons

Wil je graag advies ontvangen?

Voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een advies op maat stuur een bericht naar [email protected]. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.  

Ik wil een afspraak

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.