Kies je webmail

 

Flexpakket eerste 12 maanden 37,19 p/mnd*

+ 12 maanden gratis Business Pack

Pak die Business Bonus

Ondernemers die volop gas willen geven krijgen van ons een zetje mee. Je krijgt de eerste 12 maanden het Flexpakket met 1 Gbps ​voor 37,19 per maand inclusief gratis tv. En als extra bonus krijg je daar alle zakelijke opties van het Business Pack helemaal gratis bij.

Zo heb je snel internet en tv voor jou, een vast IP-adres voor je server, beveiligingscamera’s, pinapparaat of printer en een factuur met btw-specificatie voor je boekhouder. Meer heb je als ondernemer toch niet nodig? En mocht het nodig zijn, dan kun je 24/7 uur gebruikmaken van onze servicedesk.

Bestel nu

 

FLEXPAKKET 12 maanden voor 37,19 p/mnd*

  • 1 Gbps download - en 100 Mbps uploadsnelheid
  • 5 licenties Veilig Internet
  • 120+ tv-zenders
  • Gratis installatie door monteur

+ Business Pack eerste 12 maanden gratis**

  • 25 Mb Extra uploadsnelheid
  • 5 extra licenties Veilig Internet
  • Vast IP-adres
  • 24/7 Technische servicedesk
  • Factuur met btw-specificatie

 


* Na de actieperiode betaal je 69,01 per maand voor het DELTA Flexpakket.
** Na de actieperiode betaal je 12,40 per maand voor het Business Pack.
Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Heb je al een Flexpakket?

Ook dan kun je profiteren van deze actie. Upgrade je abonnement door het Business Pack voor 12 maanden gratis aan te zetten**. Je kunt dit zelf doen in jouw 'Mijn DELTA' omgeving.


Zo kun je bestellen

Om het DELTA Flexpakket plus Business Pack te bestellen is het nodig om een aantal opties aan te zetten in het bestelproces, na de keuze voor de gewenste snelheid, tv en de Wifi-punten.

Zet het kopje '4. Wil je vast bellen?' aan. Selecteer de optie Telefoonlijn.

Zet het kopje '5. Voor de ondernemer' en daarna 'Business Pack' aan.

Bestel nu

 

Actievoorwaarden

Je kunt gebruik maken van deze actie als je een DELTA Flexpakket basis + Business Pack bestelt in de periode van 11 oktober tot en met 19 december 2021! Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.

Huidige klanten kunnen gebruik maken van deze actie door het Business Pack in 'Mijn DELTA' te activeren. Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.