Kies je webmail

Flex Zakelijk

Zakelijke internetverbinding over glasvezel

Glasvezel voor ZZP en bedrijf aan huis

Als ondernemer ben je met glasvezel van DELTA Zakelijk klaar voor nu en de toekomst. Werken in de Cloud, bestanden snel up- en downloaden, zonder vertraging en haperingen online vergaderen.

DELTA Flex Zakelijk glasvezelinternet is gigasnel, stabiel en veilig. Met de service die je als ondernemer verwacht. Inclusief 24/7 Zakelijke Servicedesk, vaste telefoonlijn en storingsdienst. En gratis installatie.

Wil je weten welke mogelijkheden ervoor jouw zijn? Check dan hier onder je postcode en ontdek de mogelijkheden. 

 

Check je postcode

Gigasnel internet

Inclusief 5 extra licenties Veilig Internet en Anti virus, Veilig bankieren, Browser bescherming

Gratis installatie tot in de nok

Gratis installatie met wifi tot in de nok, zodat je kunt werken hoe en waar jij dat graag wilt.

Zelf samenstellen

Zakelijke Interactieve TV erbij? Dat kan! Kies zelf welke diensten jij wilt. Via MijnDELTA kan dat zelfs achteraf.

24/7 Zakelijke Servicedesk

Snel met jouw vragen terecht bij onze 24/7 Zakelijke Servicedesk. Ook voor storingen.

Specificaties

Tarieven

Eenmalige kosten

Aansluitkosten    Gratis (t.w.v. 74,38)
Installatie en activatie   Inclusief

 

Deze tarieven gelden als er al een werkende FTU (glasvezelaansluiting) aanwezig is. Als dit niet zo is, dan ontvang je van ons eerst een offerte voor het realiseren van de aansluiting.

Abonnementskosten p/mnd

Flex Zakelijk pakket 1 Gbps  
1 / 1 Gbps
 48,70
Flex Zakelijk 150 Mbps
150/150 Mbps
 42,50

 

Alle tarieven zijn exclusief btw en de vastrechtvergoeding. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

 

Bestel nu

Hoe zit het met de vastrechtvergoeding?

Naast de kosten van je abonnement betaal je soms een vastrechtvergoeding. Als je tijdens de campagneperiode een abonnement afsluit betaal je deze kosten niet. De vastrechtvergoeding is een bijdrage om de aanleg van het glasvezelnetwerk mogelijk te maken.

Er worden flinke afstanden afgelegd, daarnaast zijn er barrières als grote wegen, rivieren en bomen. Daarbij komt dat de bedrijventerreinen vaak een stuk complexer zijn dan normale woonwijken. Dit zorgt ervoor dat de aanleg een kostbare gelegenheid is. Om deze kosten te dekken, wordt er een vastrechtvergoeding gevraagd.

Welke opties zijn er om de vastrechtvergoeding te betalen?

Voor de betaling van de vastrechtvergoeding heb je meestal twee opties:

  1. Eenmalige afkoop: je betaalt de aansluiting via een eenmalige bijdrage. Na betaling hiervan hoef je geen maandelijkse bijdrage te betalen voor de glasvezelaansluiting.
  2. Maandelijkse bijdrage: de maandelijkse vastrechtvergoeding betaal je alleen tijdens de looptijd van je abonnement bij DELTA Zakelijk of een andere dienstenaanbieder. Als je jouw abonnement bij de dienstenaanbieder opzegt, stopt ook de betaling van de maandelijkse vastrechtvergoeding.

Naast de vastrechtvergoeding bestaan er ook aansluitkosten. Deze kosten worden gerekend wanneer er na de aanleg van het glasvezelnetwerk een abonnement afgesloten wordt. De abonnementskosten worden gefactureerd door je telecomaanbieder, de eventuele vastrechtvergoeding en aansluitkosten betaal je aan de netwerkbeheerder. In dit geval is dat DELTA Netwerk.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.