Kies je webmail

Hoeveel vastrechtvergoeding betaal ik?


Voor aanmeldingen op de bedrijventerrein in Hoek van Holland die vóór 27 september 2020 binnen zijn wordt geen vastrecht gerekend. Voor aanmeldingen na deze periode bedraagt het vastrecht eenmalig € 1570,25 en betaalt u de werkelijke kosten van de aanleg.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

407 Hoek van Holl...
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.